Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СЛАЂАНА КАЛУЂЕРОВИЋ ПОРУЧИЛА МИЛУ: Вук длаку мијења, али ћуд никада!

Посланик СНП-а Слађана Калуђеровић је саопштиле да је дамашња изјава некадашњег предсједника државе Мила Ђукановића скандалозна, те да је ријеч о пријетњи правосуђу и цијелом друштву.

Ђукановић, како се стеже обруч око њега и приближава час када ће правда закуцати и на његова врата, поново пријети сукобима и немирима. Његова најава „крвне освете“ није ништа друго него очајнички покушај да искреира тензије не би ли тако пребацио фокус са борбе против организованог криминала и корупције на неке друге ствари, казала је она.

Према њеним ријечима ниједан појединац, ма како се звао, не може бити изнад закона и зато позивам надлежне правосудне органе да испитају да ли у Ђукановићевом наступу има елемената кривичних дјела изазивања националне, расне и вјерске мржње, раздора или нетрпељивости, односно изазивања панике и нереда.

-Сигурна сам да је наше друштво довољно демократски зрело и да неће насјести на Ђукановићеве провокације, иако се показало да су мир, стабилност и владавина права кост у грлу бившег лидера ДПС-а који на све начине покушава да дестабилизује Црну Гору не би ли на тај начин избјегао одговорност за вишедеценијску пљачку државе. Вук длаку мијења, али ћуд никад, закључила је Калуђеровић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РТВ СРПСКЕ О СТАВУ ВЛАДЕ ЦГ О РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ: Гласаће како ТАТА (НАТО) каже!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Гласањем за резолуцију о Сребреници Црна Гора би се нашла у друштву са онима који желе Србима да наметну колективну кривицу!

МУРИНО, 25 ГОДИНА ПОСЛИЈЕ: Прошло је доста времена, неправда према жртвама мора бити исправљена!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мурина0

ПРИЈЕ 25 ГОДИНА: НАТО у Мурину убио троје дјеце, данас обиљежавање злочина!

momo-joksimovic1 (1)

МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА: Обновили смо кривичну пријаву притив Вујице Лазовића, надамо се да је Нововић неће одбацити!

Bombardovanje-Beograda-815x458

КРВАВИ ВАСКРС СРПСКИХ ГРАДОВА ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА: Комунисти наводили бомбе!

анзак66

ДАН АНЗАКА У АУСТРАЛИЈИ, У ПАРАДИ ПОТОМЦИ ЧЕТНИКА: ИСТИНА О ДРАЖИ МИХАИЛОВИЋУ МОРА ИЗАЋИ НА ВИДЈЕЛО!

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Милојкова влада, попут Милове, антисрпска!