Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СВИЈЕТ НА РУБУ КАТАСТРОФЕ, ВАСИЛИЈ НЕБЕНЗЈА: Рат НАТО-а и Русије ако се дозволи употреба далекометног оружја!

Чланице НАТО-а биће у директном рату са Русијом уколико укину ограничења за употребу далекометног оружја са циљем гађања мета дубоко у руској територији, изјавио је стални представник Русије у УН Василиј Небензја. Он је током сједнице Савјета безбједности УН у Њујорку рекао да ће Москва у том случају донијети “релевантне одлуке”, са свим посљедицама које ће оне донијети агресорским државама.

Уколико се заиста донесе одлука да се укину ограничења, то ће значити да су чланице Алијансе од тог тренутка у директном рату са Русијом. У том случају, као што знате, морамо да донесемо релевантне одлуке, са свим посљедицама које ће задесити западне агресоре – упозорио је Небензја.

Руски амбасадор додао је да су САД одговорне за пребацивање кривице на друге, али да им то у овом случају неће успјети, “јер су ту обавјештајни подаци са сателита из САД и ЕУ”.

Представници чланица Савјета безбједности састали су се на захтјев Сталне мисије Руске Федерације у УН, како би разговарали о испоруци западног оружја Кијеву.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАДА ВЕЋ НАПАДАЈУ МИТРОПОЛИОТА АМФИЛОХИЈА, ДА ЗНАМО ШТА ЈЕ ГОВОРИО ВЛАДИКА: “Враћање виду дјетињем” и стипендија Блажа Јовановића (1)!

ДПС-ОВ ДНЕВНИК СТИДА: Деценијама у Подгорици запошљавали своје присталице, Срба није било ни на пушкомет, данас бране своје службенике од наводног реваншизма!

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР ПИСАО МИЛОРАДУ ДОДИКУ: Подршка градњи споменика краљу Петру Првом у Бања Луци!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!

de-gol-i-draza

СРБИЈА У ВИХОРУ ДРУГ0Г СВЈЕТСКОГ РАТА (ФИЛМ): Генерал Михаиловић у борби за српску страну у мрежи политичких интрига!

ambasada

ВЈЕЖБА У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ: НАТО полигон у центру Подгорице!

branimir

СЈУТРА У ДАНИЛОВГРАДУ: Вече посвећено Бранимиру Шћепановићу!