Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

САША МУЈОВИЋ ПРЕСАВИО ТАБАК: Тужио ДПС, никада није био њихов члан!

Министар енергетике и носилац листе ПЕС-Демократе на локалним изборима у Подгорици Саша Мујовић тужио је портпарола Демократске партије социјалиста Милоша Николића и ДПС због клевете, објавио је РТЦГ. Како се наводи у тужби, Николић је са другим члановима партије, покренуо злонамјерно осмишљену кампању против части и угледа Мујовића тврдњама да је Мујовић “двадесет година припадао њима, био њихов (ДПС) гласач, симпатизер и члан, да је лажов и прелетач”.

У ту сврху су, наводи се у тужби, форсирали, па дијелом и кривотворили, фотографију која је настала 30.09.2022. у објекту хотела Верди-Воцо у Подгорици.

Наиме, тог дана када је настала спорна фотографија Мујовић се одазвао позиву колегинице из средње електротехничке школе и са Електротехничког факултета, Драгице Секулић, која га је замолила да дође на краћи консултативни састанак у вези развојних пројеката и навела му пар познатих лица.

Мујовић наводи и да је тужени ушао у зону кривотворења датума, покушавајући да представи да се састанак одржао 16.10.2022, у сусрет локалним изборима у Подгорици.

Те лажи су туженом (Николићу и ДПС-у) биле нужне да би тужиоца (Мујовића) представили као “прелетача”, човјека злогласног ДПС-а, наводи се у тужби.

Мујовић у тужби поручује и да су све изнијете чињенице лажне, те да су ДПС и Николић износили и преносили неистините чињенице и тврдње, извргавајући га руглу и јавном презиру.

Констатује да никада није био члан, симпатизер или гласач ДПС-а те да је терет доказивања са тужиоца прешао на тужене, па ће суду морати да покажу чланску карту Мујовића, изјаву у статусу симпатизера и снимке његовог гласања ДПС-а. Мујовић у тужби наводи и да је портпарол ДПС-а Милош Николић у тренутку пласирања наведених теза морао знати да он никада није био члан те партије.

Тако је он беспризорним лажима преварио јавност, довео је и држао све то вријеме у стање заблуде, а још увјерио друге политичке субјекте да су те чињенице истините, јер су злуради подстакнути лажима тужених, те лажи уз обиље издашних увреда транспоновали на адресу тужиоца путем друштвених мрежа, портала и медија, пише у Мујовићевој тужби.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

САМИТ БРИКС-А У КАЗАНУ: Русија у центру глобалних дешавања!

ЦРНА ГОРА – СРБИЈА, ЈЕДНА ФАМИЛИЈА: Окренута нова страница братских односа!

ПРАВДА: Кемал Мрнџић у Бостону осуђен због злочина над Србима у логору Челебић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Dritan-Abazovic-Ivan-Milosevic

ДРИТАН МЕСИЈА: Од 30. августа остао сам само – ЈА!

ivan2

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА: Деценијама у сјенци ДПС-а, данас другима приговарају да имају политичке менторе!

snp22

НЕЈАСНО, ПОСЛАНИЦИ СНП-А СА ПРЕДСТАВНИЦИМА АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ: Разговарали о изборима у Подгорици, попису и исељавању!

bg1

РАЗОТКРИВАЊА, ОСЛОБОЂЕЊЕ БЕОГРАДА: Срби немају разлога да славе, нацистичка замијењена комунистичком окупацијом!

alija-izetbegovic

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!