Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

На Равној Гори прије два дана порталу “српска24” уручена је повеља за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО.  Повељу  Ивану Милошевићу, власнику портала, уручио је Љубивоје Ненадовић, предсједник Равногорског покрета. 

Повеља је уручена приликом обиљежавања 8. маја 1941. године, када је генерал Дража Михаиловић на Равној Гори окупио официре у намјери да организује борбу против окупатора. 

“Српска24” већ више више година објављује тестове о равногорским идејама, а Јакову Милатовићу, предсједнику Црне Горе, предат је захтјев за рехабилитацијом црногорских четника које су у мају љ1945, године у Словенији побили комунисти. 

Признање за наш портал је потврда да нијесмо сами и да имамо своје читаоце и да ћемо наставити да објављујемо чињенице о праведној борби четника за опстанак Срба. 

Из Црне Горе повељу су добили Горан Киковић и Петар Милатовић Острошки.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

“КАМИОНЏИЈСКА БАЈКА” У ЧИКАГУ: Представа о српској дијаспори, како добити зелену карту и како са пута скренути на ауто-пут!

СНО ВАСОЈЕВИЋА: Тражимо референдум о Резолуцији о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

vasilije

БРАНКА ЗЕЧЕВИЋ: Света Ана-Анастасија!

kruna5

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

pavle-djurisic-1

КРВАВО СЛОВЕНАЧКО ПРОЉЕЋЕ 1945. ГОДИНЕ: Европа осудила комунизам, ми још нијесмо!