Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРЕЋУТАНО: Др Петар Милатовић Острошки 1989. године предлагао да се Дража канонизује у свеца!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Одмах на почетку савјетујем да пажљиво прочитате текст на приложеном факсимилу! Наиме, прије појаве било које удбашке странке у ондашњој Југославији предложио сам у својој брошури “У ИМЕ НАРОДА” у августу 1989. године да се ДРАЖА МИАХИЛОВИћ КАНОНИЗУЈЕ У СРПСКОГ СВЕЦА, због чега су ме сатанизовали професионални антисрби Фахрудин Радончић, Микан Миловановић у загребачком листу “Данас” и београдским “Вечерњим новостима”, као и многи други.

Ова чињеница је прећутана у штампи у отаџбини, што ни мало не служи на част колегама новинарима! Као да су се плашили, њих или мене, или обје стране… Презентујем факсимил 90 и 91 стране књиге др Зорке Поповић “ХОДАЈУЋА ЛЕГЕНДА”, књиге о мојим активностима националним и антикоминистичким од мог пунољетства до 1995. године кад је књига објављена.  Издавач “Досије”, Београд 1995.  За издавача: Вељко Топаловић. Главни и одговорни уредник: Душан Мрђеновић. CIP- Каталогизација у публикацији Народне библиотеке Србије 929:82 Милатовић – Острошки, ПОПОВИЋ, Зорка; Досије 1995.- 204 стр. Тираж  5000 ИД=36695564.

Данас су партизански синови и унуци већи «четници» од Драже и свих нас, четничких синова и унука који смо робијали због националног антикомунизма. Било би то у реду да је у питању освјешћивање од идеолошког, комунистичког  пијанства, али није већ је у питању јефтино помодарство, с једне, и најсрамнији лов у мутном, с друге стране.

Извор: Фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

УКРАЈИНА И БАЛКАН: Кијев помаже терористима и угрожава безбједност Европе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!