Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОЛАКОТЕ, ВРХ ДПС ПИРАМИДЕ: Ухапшени Катнић и Лазовић!

Бивши високи полицијски функционер Зоран Лазовић и некадашњи главни специјални тужилац Миливоје Катнић ухапшени су у зору по налогу Специјалног државног тужилаштва (СДТ). То је потврђено “Вијестима” из више извора.

Лазовића и Катнића ухапсили су службеници Специјалног полицијског одјељења (СПО) по налогу СДТ-а, који их сумњичи за стварање криминалне организације и злоупотребу службеног положаја.

Службеници Специјалног полицијског одјељења (СПО) у склопу једног од највећих предмета у Специјалном државном тужилаштву тренутно изводе акцију на више мјеста у Црној Гори

На основу међусобне сарадње и вишемјесечног координисаног дјеловања Специјалног државног тужилаштва, Специјалног полицијског одјељења и Агенције Европске уније за сарадњу органа за спровођење закона – ЕУРОПОЛ, по налогу Специјалног државног тужилаштва,Специјално полицијско одјељење је, уз асистенцију Сектора полиције специјалних намјена, лишило слободе М. К., бившег главног специјалног тужиоца и З. Л., бившег помоћника директора Управе полиције, због основа сумње да су учинили кривична дјела стварање криминалне организације и злоупотреба службеног положаја, саопштио је државни тужилац и портпарол СДТ-а Вукас Радоњић.

Катнић и Лазовић, како је додао, биће спроведени специјалном тужиоцу ради саслушања у законском року.

У току је и претресање њихових станова и других просторија, у Подгорици, Цетињу, Будви и Бијелом Пољу, ради проналаска трагова кривичног дјела и предмета који могу бити од користи за поступак, саопштио је Радоњић.

извор: вијести

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА: Обновили смо кривичну пријаву притив Вујице Лазовића, надамо се да је Нововић неће одбацити!

КРВНА ОСВЕТА: Тужилаштво слушало Мила, предузеће и остале мјере!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ: Нека се припреме Душко, Милан и Мило!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

пљемур

УКРАШЕН ЦЕНТАР ПЉЕВАЉА: “Нек се чује на све стране, кад слободу Србин створи”!

сладана1

СЛАЂАНА КАЛУЂЕРОВИЋ ПОРУЧИЛА МИЛУ: Вук длаку мијења, али ћуд никада!

ПОП0

КО ТО ДАЈЕ ПАРЕ, ЗАЛУДНИ ХОР ПРОПАЛЕ ИДЕОЛОГИЈЕ: Киц “Поп хор” по Војводини пјева партизанске попевке!

косово22

СРБИ И ПЛАНЕТА: Резолуција о Сребреници отвара Пандорину кутију и води ка разлазу у БИХ!

данијел дпс

ЈАДНИ ОНИ, ДАНИЈЕЛ СЕ ИСПОВИЈЕДИО ДПС ОДБОРНИЦИМА: Прогоне нас, хапсе, а ми невини, борићемо се до посљедњега за Мила!