Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОЗНИ ДПС РАДОВИ И ИЗВОЂАЧИ: Године почињу 30. августа!

Ђорђе Шћеповић, Аднан Чиргић, Александар Радоман за портал Аналитика: “Dakle, DPS mora biti partija koja će jasno i nedvosmisleno kazati: „Mi nećemo s vama“. S vama koji već četiri godine sistematski i sistemski razarate Crnu Goru. S vama koji ste Beogradskoj patrijaršiji poklonili crnogorsku sakralnu baštinu. S vama koji kanite izmijeniti Ustav, a nakon toga i službeni jezik, a onda redom, zastavu, himnu, i sve ono što vam je odavno dato kao zadatak i obaveza. S vama čiji je cilj asimilacija nacionalnih Crnogoraca i pretvaranje Crne Gore u tzv. Republiku srpsku na moru. S vama čija su usta puna partijskog zapošljavanja uhljebila i potonjeg hodočasnika na veličanstvenim litijama. S vama čije nacionalističke uši para ime Nermina Abdića, pa ste valjda zato i pisali i objavili fašističke pamflete na ruskim i srpskim propagandnim platformama. „Mi nećemo s vama takvima.“

Читаш и трљаш очи и питаш се: људи, па је ли ово могуће? ДПС тројац нариче над Црном Гором која се се системски и систематски разара задње четири године! Црна Гора је почела да пропада тек 30. августа 2020. године, а до тада је била Земља Дембелија, Морова Утопија, планетарна духовна и материјална бајка и сви су у вријеме ДПС-а ишли на Азурну обалу и ноћили у калифорнијским хотелима! Нијесу се јели кромпири или качамак, него су на менију били свакодневно оброци са мистичним зачинима из Мадагаскара и хоботницима из Тихог океана! У вријеме ДПС-а није било сиромашних, сви су имали и више него што им је требало, пресипало се из богатог у још богатије, није било болесних, били смо имуни на сва искушења данашњице и живјели смо као Адам у предстарозавјетном рају, није било свађа, владала је хармонија, ни мачке нијесу тјерале мишеве, него су дијелили оброке. И, ето, дође тај 30. август 2020. године и све поквари! На таласима литија и мисијом митрополита Амфилохија, отворила се Пандорина кутија и из ње је на Црну Гору кренула армија искежених скакаваца и осталих штеточина и ево већ четири године разједају и уништавају све вриједности ДПС-овске Земље Дембелије! Ко повјерује у ову тврдњу ДПС тројке, зрео је за Доброту!

Не дају ни Устав, химну, заставу и бориће се за њих по по цијену живота. Јесте да када је ДПС усвајао устав и националне симболе није никога питао и бољела их је она ствар шта ће Срби из Црне Горе о томе рећи, али то је било визионарски и они су боље знали шта Срби хоће или су им барем дали пар деценија да схвате да ДПС ради и у српском интересу и да ће кад-тад и Срби доћи на њихово. Када су видјели да се то не дешава, одлучни су да оно што су усвојили сами не дају ни по коју цијену и спремни су да изазову и сукобе, али Срби и српски језик non pasaran!

ДПС устав је за њих Библија, све је у њему што треба записано, како да се човјек крсти, којем богу да се моли и у коју школу да иде и који језик да учи. Боли њих она ствар што српским језиком већ деценијама говори већина становништва, гурају они по своме, па и да се сваки житељ црногорски изјасни да му је језик српски, они би му показали ону ствар и тврдили да то не може и да су они записали шта треба и да ту више нема поправке. Ко и ово прогута такође траба да мало сврати до Котора!

Кажу и да је у току асимилација Црногораца и намицање броја Срба. Иако су баш они и армија других сличних њима преко свих могућих установа калили нову нацију, нови језик и монтенегрински катихизис и 30 година учили дјецу да су оно што нијесу, данас кукају што Монтенегрина нема колико им треба, а Срба је, по њиховом резону, и више него што је подношљиво. Своју тоталитарну праксу савладану у најдубљим подрумима УДБЕ приписују другима, посебно Београду, Вучићу и вељесрпским савезницима из моћне нама сусједне галаксије. Ко и ово прогута треба на дужи боравак у Боку Которску и то о своме трошку! 

Има тога и још, али постаје досадно. Углавном савјетују ДПС-у да не буду ни са киме, осим са самим собом. Боли их уво што је на скоро свим изборима најмање пола Црне Горе против ДПС-а, али са њима не би ни у лудилу.

Бившем ДПС-у  године су почињале јануаром, а овим њиховом сљедбеницама очигледно да нова љета почињу 30-тим августом!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

САМИТ БРИКС-А У КАЗАНУ: Русија у центру глобалних дешавања!

ЦРНА ГОРА – СРБИЈА, ЈЕДНА ФАМИЛИЈА: Окренута нова страница братских односа!

ПРАВДА: Кемал Мрнџић у Бостону осуђен због злочина над Србима у логору Челебић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Dritan-Abazovic-Ivan-Milosevic

ДРИТАН МЕСИЈА: Од 30. августа остао сам само – ЈА!

ivan2

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА: Деценијама у сјенци ДПС-а, данас другима приговарају да имају политичке менторе!

snp22

НЕЈАСНО, ПОСЛАНИЦИ СНП-А СА ПРЕДСТАВНИЦИМА АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ: Разговарали о изборима у Подгорици, попису и исељавању!

bg1

РАЗОТКРИВАЊА, ОСЛОБОЂЕЊЕ БЕОГРАДА: Срби немају разлога да славе, нацистичка замијењена комунистичком окупацијом!

alija-izetbegovic

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!