Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО НАРОДУ: Прекор многим Србима!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Био бих најсрећнији човјек на свијету да не морам овај прекор да објавим. Међутим принуђен сам то да урадим пред Богом, својом савјешћу и потомству које ће судити, некима збгог злог чињења, а некима због нечињења. Наиме, послије одлуке предсједника владе Милојка Спајића да подржи „Резолуцију о Сребреници“, отворила се Пандорина кутија српске наивности и српске глупости. Уосталом и пут у пакао је поплочан добрим намјерама, што су моји добри и наивни Срби потврдили избором и исходом по питању Сребренице.

Кад се званично усвоји та „резозолуција“ српски народ ће бити етикетиран као геноцидан народ, а аутори те „резолуције о геноциду“ су управо Њемци који су починили геноцид у Другом свјетском рату како би себе амнестирали и подметнули кукавичје јаје Србима.

По мом дубоком убјеђењу следећи корак ће бити наплата ратне одштете од Срба, што значи да ће сваки Србин бити дужан да плаћа ратну одштету од своје плате, или пензије, у наредних 50, или 100 година, како у Републици Српској, тако и у Србији, Црној Гори и свуда тамо гдје живе Срби којима ће бити наметнута хипотека геноцидности!

У међувремену енормно задуживање код бјелосвејетских лихвара води директно у економски суноврат. Тако ће Србима у Црној Гори, врло подмукло, бити наметнута промјена националног генетског кода. Да не би плаћали ратну одтету Срби ће масовно прелазити у Црногорце, или неке друге националне мањине у Црној Гори како би у угроженој егзистенцији избјегли плаћање ратне репарације због „српке геноцидности“!

Ко је дао мандат Спајићу да састави Владу? Па његов камарад Јаков Милатовић. Ко су они, дојучерашњи анонимуси?
Обојици су кормилари у Лондону и Бриселу са матичном луком у Фашингтону. И за Милатовића и за Спајића, без обзира на њихов фингирани разлаз, у Сребреници Срби су извршили геноцид! Понављам, Спајићу је Милатовић дао мандат да састави владу.

Уочи предсједничких избора јавно сам говорио и писао да је мој рођак Јаков Милатовић доведен да замијени Мила Ђукановића и да настави његов антисрпски посао, јер он је, побогу Црногорац, а отац му Србин. Подсјећања ради, само глуви нијесу чули да је у телевизијском дуелу, уочи другог круга предсједничких избора, Јаков шест пута изрекао следећу реченицу која гласи: „Господине Ђукановићу и ја и ви добро да ћете ви у недјељу катастрофално да изгубите!“

Наравно да су обојица унапријед добро знали резултат дуговорне бласфемије Билдерберг групе и Трилатералне комисије.

Дакле, упозоравао сам да ће мој рођак Јаков Милатовић, са дечјим гласићем, да нанесе киклопску националну штету Србима чијим гласовима је дошао на власт.

Највећи дио Срба, које сам тада упозоравао, говорили су да би гласали било кога само да са власти оде Мило Ђукановић. Отишао је са власти Ђукановић, али све је остало исто, по дубини, ширини и у висини, а Мило, рођен 15. фебруар 1962. године, спокојно сада чека своје пензионерске дане.

С озбиром да су недавно Јакова Милатовића напустила двојица савјетника, не би ме зачудило да Мило Ђукановић ускоро постане савјетник Јакову Милатовићу у току наредне три године док бивши предсједник оде у старосну пензију, јер је далеко искуснији у свему.

На крају, драги моји наивни и добродушни Серби, кусајте чорбу коју смо сами скували, изузимајући мене.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МАРИНА БУЛАТОВИЋ: Моја велика православна српска „геноцидна“ фамилија!

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

broz2

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

moskvaigor

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

spajic-3

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

katnić

ОДЛУКА: Катнић у притвору још два мјесеца!