Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

ДОН МИЛО КОРЛЕОНЕ

Пријетећу  поруку коју упути Мило Ђукановић, или како га зову „Штољ-пи Мило из Рстока “, или „Мило Корелеоне из Никшића „, (код ислуженог режимског и заборављеног и новинара и гласила, које se нити слуша нити гледа) није узнемирила боље упућене. Али јесте запрепастила грађане Црне Горе, зашто органи гоњења, Врховни или  Специјални државни тужилац,  нијесу привели и макар саслушали Мила Ђукановића.

Господар наших живота, човјек који је синоним за свеколико црногорско порнуће у сваком погледу. Ниједан окупатор нас неби тако уништио као што је то Мило Ђукановић и његов ДПС.

За енормну пљачку, криминал, корупцију, заробљене институције, разорио образовни систем, здравство, управу, тужилаштво, судство, који нас је вратио 100 година уназад.

Колико јеЂукановић , без својих министара и ДПС кадрова , изнио народног новца  на своје рачуне. Обавјештајне америчке службе су објавиле да је Мило Ђукановић,  од 2001 до 2010. године, изнио само он 5,2 милијарде евра. Ђе су нам паре Мило.Код Емирата.

Син ,супруга, сестра, брат стријељаног уредника и власника  Дана , Душка Јовановића, питају „ко је убио Душка и по чијем налогу“.

Сестра Славица Шћекић тужи и у камен затуца  „ко јој уби брата Славољуба и по чијем налогу „. Браство Булатовића ,Ровчани и Црна Гора пита,ко уби министра војног Павла Булатовића. Питају Жугићи ко им уби Горана, Распоповићи ко им уби Белог-инспектора, Павићевићи, ко им уби Васа, а  Загреб и „ИНТЕРНАЦИОНАЛ“, ко им уби уредника и власника Ива Пуканића. Питања има  много, а одговор чекамо да нам Ви Дон Мило дате, а то ће те свакако морати учињети , милом или силом. Тамо иза чега стоји држава, све ћути, истина је закопана. Но све се зна.

Ваша јучерашња изјава нас подсјећа на онај тренутак, када Новица Церовић и Мирко Алексић, донијеше главу  силног Смаил Ааге,  Његошу на дар , ставише је на сто господару,  а бард српског пјеништва Требјешки , описује поглед силног Ченгића:

„ Чело мршти, Новицу да спршти,

А на Мирка љуто зубе стиска,

Убила га диљка крај потиљка“.

Господине Ђулановићу, како вас није срамота да нагоните Цетињане да се брукају, гура те их у неке комите, који симболизују издају, шпијунажу, силовање и служење окупатору. Протести пред тужилаштвом,  и жалосно још и ваш потпис, да браните вођу организованог криминалног клана Миливоја Катнића, против којег смо подносили кривичне пријаве, као и против Вас, Чађеновића, Сузане Мугоше, и других, и све нам је то Катнић одбацио. Нас сте пензионере покрали код приватизације и докапитализације ЕПЦГ за 34 милиона евра, Владу ЦГ за 35 милиона, и ЕПЦГ за 33 милона евра, само по једном основу.

Ваше присуство и ваших следбеника ДПС-а на сахрани једног,како медији кажу“контраверзног бизмисмена“, осумњиченог за бројна непочинства, говори да је ДПС био и остао опасна криминална и лоповска хоботница, коју несмијемо подцјењивати.

Владавина права и правна држава мора да заживи, јер нам нема пута у ЕУ. А први услов да би органи гоњења, тужилаштво и судство коначно могли да почну да раде, јесте да видимо лисице на вашим рукама. Не призвиате ви на крвну освету да би нас ви нечему подучили, јер ви ниједну књигу нијесте прочитали, осим гледајући мафијашке филмове, чија правила  си нам ти несрећо донио.

Срамота како се и подмладак ДПС-а  и  Цетињани брукају,како себе понижавају. Како се не сјетисте бар на тренутак великог интелектуалца са два факултета, са Цетиња , Милана Гајевића, којег  бацисте у просјаке, а браните криминалце Дон Мило.

Устав и закон мора бити једнак за све , па ни ти не можеш бити изузет. ТРАЖИМО ДА ПРЕДСТАВНИКЕ ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА -ПИР, прими СДТ Владимир Нововић на разговор, да му донесемо доказе. Ма, Ви сте и Вујица Лазовић оштетили Црну Гору за двије милијарде евра. Одбацили су Ивица, Миливоје и твоји заробљени тужиоци наше кривичне пријаве .  У ЕУ неможемо без испуњење улова из поглавља 23 и 24, владавина права, правна држава.

Грађани се више не боје  никога, многима је свеједно или умријети или живјети животом којег си нам ти наметнуо.

ПРЕДСЈЕДНИШТВО ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА -ПИР

Др Косара Ђокић, члан предсједништва

Мр Мираш Шестовић

Др Миле Брајковић

Мишо Бешовић, Ружа Гојковић, Жана Лакићевић, ….

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: УДБА и даље влада, за Мила више путића!

СРПСКА СУДБИНА: Драгу Митровићу из Подравања код Сребренице два пута у два рата стављан нож под грло!

ШТА БИ: Свједок или оптужени, каже да долази са плавом торбом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мур24

МУРИНО, 25 ГОДИНА ПОСЛИЈЕ: Прошло је доста времена, неправда према жртвама мора бити исправљена!

dubrovnik (1)

БРУКА, МОНТЕНЕГРИНИ ЗБОГ ДУБРОВНИКА: Хрватима подилазе, стиде се и осуђују, чак и мртве, своје грађане!

kralj-nikola-i-kraljica-milena

СУЗЕ ЦРНОГОРСКЕ КРАЉИЦЕ: Ако Бог да, осветићемо Косово!

медо8

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: УДБА и даље влада, за Мила више путића!

дуско

ШТА БИ: Свједок или оптужени, каже да долази са плавом торбом!