Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Партија пензионера ,инвалида и реституције -ПИР, и Удружење пензионера ПРАВДА, осуђују непримјерене и непоштене коментаре са Скупштине удружења пензионера Бијелог Поља, као и коментаре представника Сваеза пензионера Црне Горе, у вези довршетка зграде за пензионере у том граду. Удружење пензионера из Бијелог Поља, као и Савез пензионера Црне Горе, у више наврата се обраћао преко медија, са критичким и непримјереним констатацијама према садашњој Влади Црне Горе и Фонду ПИО ЦГ. Неспорна је чињеница и констатација пензионера Бијелог Поља, да се према пензионерима треба односити са видним сензибилитетом за бољи положај пензионера, који су изградили ову државу. Али коментари пензионера са Скупштне и коментари подпредсједнице Савеза пензионера ЦГ г-ђе Јелене Међедовић, не да су нетачни и злонамјерни, него чак и крајње дрски и непримјерени, а што је дневни лист ДАН пренио.  Нијсесу тачне тврдње г-ђе Међедовић:“да је незадовољство међу пензионерима  у Црној Гори велико, да  су они постали ничија брига и да је стање данас више него жалосно. Однос према њима је више него некоректан… били смо поносни на ранију стамбену изградњу , а ево од 2021.године нијесмо ништа урадили“

Господо из Удружења пензионера из Бијелог Поља, и ви из Савеза пензионера (КОЈИ СТЕ ГЛАСАЛИ ПРОТИВ ПОВЕЋАЊА ПЕНЗИЈА ЗА ВРИЈЕМЕ дпс-а), већ 20 година немилосрдно пљачкате и крадете чланарину пензионера и станове које сте градили, које сте покрали, а нијесте ни имали право да ви градите пензионерске станове јер за то нијесте регистровани. Станови за пензионере ће се градити, али нећете ви моћи да их градите. Неприхватљив је предлог да се од свих пензионера Црне Горе одузме по еуро и да се зграде за пензионере заврше. Морамо вас питати господо шта је са милионима новца пензионера којег сете нам ви покрали као и што сте поктрали више стотина пензионерских станова  и што сте себи без сагласности пензионера одредили енормна примања, о чему се воде тужилаки и судски поступци.. Пензионери Црне Горе, нијесу сагласни да предсједник Савеза пензионера Црне Горе прима око 1.000 еура мјесечно, да ви г-ђо Међедовић примате преко 700 еура, да предсједник Удружењња пензионера  Бијелог Пољља г-дин Милан Минић прима око 700 еура, као и бројни други чланови ДПС-а, који нам узимате ноац без питања и наше сагласности.. Били сте задовољни када је минимална пензија била 127, 147, 163 еура, када сте добијали новце од Министартава рада и социјалног старања, Министарства финансија, Фонда ПИО, купујући гласове за ДПС. А сада, када је минимална пензија порасла на 450 еура, када су само за двије задње године нове владе Црне Горе, дале око 30 милиона помоћи пензионерима, више него ДПС за 30 година. Смањите господо ДПС пензионери своје апанаже, на минимум, јер смо хуманитарна а не интересна организација и ето новца да се заврши тих 12 станова  за пензионере у Бијелом Пољу. У Бијелом Пољу је покрадено 6 пензионерских станова (они који су повели судски спор су добили стан у Бијелом Пољу, и платили сте судске трошкове), у Подгорици је покрадено 89 пензионерских станова, за игубљене спорове од наших пара сте платили 70.000 адвокатима због изгубљених спорова само у Подгорици.Како је могуће да су добијајали пензионерске станове они који имају стан или кућу, па добијени стан одмах прода, плати по квадрату 385 еура а прода га по 1.200 еура по квадрату. Доста лоповлука, ускратићемо плаћање чланарине док се не изаберу часни и честити представници пензионера. Влада Милојка Спаића је пензионерска нада и има нашу подршку. Завршиће ова Влада и сразмјерне пензије, наводи се у саопштењу Партија пензионера, Удружење Правда,  Удружење са најнижим пензијама. Слиједе и потписи: Жана Лакићевић, Ружа Гојковић, др Косара Ђокић, Миле Брајковић, Гојо Јоксимовић, Драго Живковић, Мујо Шестовић, Боко Булатовић, Миле Лековић…..

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

И ОВЕ ГОДИНЕ: Марковдан на Равној Гори!

РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ: Милојкови трик амандмани!

ОБРАЗИ И ЂОНОВИ, ЦРКВА И ПОЛИТИКА: Сребреница и Космет срамни печати политичких каријера Спајића и Милатовића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

рајнке3

РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ: Милојкови трик амандмани!

НОВЕ КЊИГЕ: “Агонија”!

panel24

ЊУЈОРК: У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља!

литур24

ВАСКРШЊА ЛИТУРГИЈА У ПОДГОРИЦИ: Служби присуствовали премијер и предсједник Црне Горе, упућене поруке о миру и слози!

логор1

ЦРНА ГОРА (НЕ)БИРА: Београд или Сребреница!