Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВЕ КЊИГЕ, РАНКО БУЛАТОВИЋ “ЗИДАНИ МОСТ”: Свједочанство о злочинима комуниста и страдању црногорских четника!

Свака нова књига из области Другог свјетског рата, а која је до сада била неважна и скривена, открива нове чињенице о братоубилачком  рату и ко га је започео. Сиви тићи, комунисти, заиграли су коло братоубилачког рата и у црно завили бројне породице у Црној Гори. Како тада, прије 80 година, тако и данас, комунистичко коло се и даље игра и званична историографија, посебно интелектуалци, политилари и остали, прихватају комунистичку слику тог догађаја по којој су партизани били добри, а четници лоши момци. 

Књига која разобличава комунистичке лажи је дјело Ранка Булатовића “Зидани мост”. Ових дана је штампано друго издање и у њој има много тога да се прочита и вриједно је свједочанство о комунистичким злочинима, а посебно масакру над црногорским четницима у Словенији. Аутор је био дио колоне од Везировог до Зиданог Моста и на његовим страницама нижу се догађаји из тога времена и суровим условима под којима се повлачио према савезницима војни и народни збјег из Црне Горе. Колону су нападали усташе у сарадњи са партизанима и Њемцима и требало је имати снаге и оданости краљу, отаџбини и војводи Павлу Ђуришићу, па све то издржати.

Ранко Булатовић је један од њих и оставио је за соб0м вриједну књигу о комунистичким злочинима и њиховох ђавољој идеологији. Ранко пише узбудљиво, као да је писац од рођења и на његовим страницама сачуване су многе личности које данас ни њихови најрођенији више не памте.

Без сумње књига коју треба обавезно прочитати. Након ње у воду падају све комунистичке лажи о црногорским четницима и војводи Павлу Ђуришићу! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИЈА СЕ ВРАЋА СРБИЈИ, АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ: Споменик Дражи Михаиловићу на Теразијама, измјестити обиљежја Броза, Моше, Рибара и Милутиновића са Калемегдана!

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ОГОРЧЕНО НА ВЛАДУ: Забранили да снимамо у касарни, скандалозан приручник Министарства просвјете о злочинима 90-тих!

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

milanberane

БЕРАНЕ, ПОЛИТИКА И КЊИЖЕВНОСТ: Милан Кнежевић из угла пјесника!