Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: Лопов виче – држите лопова, парламентарна већина да се договори око власти у Подгорици и Котору!

Послије завршених избора у Подгорици и Котору, у прилици смо били чути неку врсту популистичке фантазије од стране ДПС. Наиме, славећи своју, како кажу побједу, најавили су нову власт у Подгорици, а да буде још више у домену фантазије потрудио се господин Данијел Живковић најављујући парламентарне изборе, саопштио је Милош Спаић, члан Нове српске демократије (НСД).

-Е па драги моји хајде да се оканемо ове популистичке фантазије и да се вратимо у реалност, која изгледа овако. Морам првенствено истаћи одличан резултат коалиције За будућност Подгорице, за град свих нас. Желим да се захвалим свима који су подржали нашу коалицију на челу са госпођом Јеленом Боровинић Бојовић, једином женом која је била носилац листе на подгоричким изборима, те што су потврдили исправност наше политике која тежи ка развоју Подгорице и Црне Горе и помирењу, јер припадају свима нама, изјавио је Спаић.

ДПС, како је додао, „називајући себе побједницима избора доказује да је изгубио додир са реалношћу, јер актуелна парламентарна већина има могућност да формира власт и у Подгорици и у Котору“.

-Реално, без ових избора смо могли, до њих су довеле одређене несугласице, али грађани су показали да већински подржавају досадашњу власт у Подгорици, те у том духу користим прилику да и ја позовем на разговор и договор конституенте досадашње власти у Подгорици да се настави тамо гдје се стало за добробит грађана и наше Подгорице, рекао је Спаић.

Подсјетио је да су се „наводна сазнања о гласачима који немају право гласа чула су се из ДПС“.

Најприје их је по господину Живковићу било преко 3.000, али док се одлучио да информације преда тужилаштву, тај број се смањио на нешто преко 2.000, док је у само тужилаштво стигло нешто испод 2.000. Занимљиво је за почетак то што се половина већ изгубила на самом путу ка тужилаштву, а још занимљивије било је када је од појединих функционера ДПС стигла изјава да није битно ко је те бираче уписао у бирачки списак. Претпостављам да им то није битно, јер су их управо они уписали, него да је суштина била да се изазове пометња и страх, у прилог чему говори чињеница да су ти подаци у тужилаштво предати у сами цик изборног дана. Услиједила је изјава да је био повећан улаз у Црну Гору пред изборе у Подгорици, а из полиције кажу да је тај број напротив био мањи. Занимљиво је то све слушати из уста оних који су се тиме читаво вријеме док су били власт бавили. То је онај принцип кад лопов виче: Држите лопова, навео је Спаић.

Према његовим ријечима, „упркос свему наведеном, изборни дан је протекао мирно, како и треба, а резултати су показали да већински грађани подржавају политику досадашње владајуће структуре“.

На нама је да сједнемо и да се договоримо што се тиче власти у Подгорици и Котору. За крај ДПС поручујем да се коначно навикну да су опозиција и да је народ свјестан њихових дјеловања у прошлости од којих многи за епилог имају хапшења и судске процесе према управо људима које су они постављали на одређене функције. Сви заједно смо 30. августа томе рекли доста, а онда редом поновили побједе у Будви, Подгорици, парламентарним и предсједничким изборима, а то ћемо и даље чинити у Никшићу, Херцег Новом, а ванредне парламентарне изборе, које помиње славодобитно господин Живковић, ДПС може само да сања, закључио је Спаић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Мило позвао Јакова да сарађују, Срби нијесу угрожени, Црна Гора руинирана, а Србија Вељесрпска!

МИЛИЦА ЈЕДИНИЦА У ДПС-У: Малигни утицај Москве, Београда и Бања Луке, незадовољна и Кином!

ШТА ЈЕ ПРЕДСЈЕДНИК ХТИО ДА КАЖЕ: Јаков мистериозан као Свето Маровић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

epa11476746 Former US President Donald Trump is rushed off stage by secret service after an incident during a campaign rally at the Butler Farm Show Inc. in Butler, Pennsylvania, USA, 13 July 2024.  EPA-EFE/DAVID MAXWELL

ДОНАЛД ТРАМП: Свети Архангеле Михаиле, брани нас у борби!

Milo-Djukanovic-1478

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Мило позвао Јакова да сарађују, Срби нијесу угрожени, Црна Гора руинирана, а Србија Вељесрпска!

tabla

КОСМЕТ СРПСКО СТРАТИШТЕ: Код Звечана уклоњена табла на ћирилици, замијењена натписом на латиници, албанском и енглеском језику!

Milica-Pejanovic-Djurisic-214-1024x713

МИЛИЦА ЈЕДИНИЦА У ДПС-У: Малигни утицај Москве, Београда и Бања Луке, незадовољна и Кином!

kosovo-zloc-in-sec-anje-stefan-stojanovic-14

ПРИЈЕТЊЕ ТАЊУГУ: Ваши новинари ће добити метак у потиљак када кроче на Косово!