Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нововић хапси због притиска Америке!

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић дијелећи чланак из Побједе Драшка Ђурановића о јучерашњим хапшењима казао је да и Драшко Ђурановић зна да „Медо све зна“.

Подсјетио је да је он још 2010. дао имена двије групације унутар ДПС-а који су шверцовали цигарете – клан из Гранда и Мојковачки клан

-Био сам толико упоран и агилан (како каже Драшко) да су се временом ти називи одомаћили и сви их сада користе. Чак и полиција и АНБ. А и међународни партнери. Ево сад ће да се види зашто је Здравко Кривокапић прекинуо преговоре о 42 Влади кад сам ја саопштио да тражим позицију Потредсједника Владе за демократску транзицију и реформе служби безбједности и то мјесто понудио Дритану (које УРА није ни тразила), казао је Медојевић.

Додаје да је требало наставити шверц цигарета и узимати паре од шверцера.

-Тако је и формирана 42 Влада и тако је у мају 2021 за један викенд прошверцовамо 94 контејнера или 940 тона цигарета. Убрзо након тога Милојко Спајић купује ауто од преко 100.000 евра, а током године и двије некретнине од 2 мил евра. Све доказе у истрагама против шверцера цигарета прикупили су странци и извршили притисак на Нововића и Шуковића да се ствари доведу до краја! Посебно су ту “агилни” Британци који вец 3 године држе Луку Бар под посебним режимом праћења и контроле, тврди Медојевић.

Додаје да су наравно на врху пирамиде браћа Ђукановић са којим је у мају 2020. постигнут договор да ће бити изузет од истрага и кривичног прогона.

-Тај дил су направили власници Вијести, дјелови Цркве и један дувански тајкун и ту нам је пукла погибија и спријечене неопходне реформе за чишћење државе од ДПС канцера. Акције хапшења високих оперативаца клана из Гранда и Мојковачког клана показују да иза тог дила из маја 2020 не стоји страни фактор и да ће они од сваке Владе тражити да се хапсе крупне рибе и вође криминалних кланова који угрожавају њихове националне интересе. Зато је О’ Брајан слетио јуче у ПГ. Није имао други азлог. Да притисне Нововића да се хапсе крупне рибе и да пренесе поруку Спајићу да је кампања његове Владе против Нововића и Шуковића и по налогу ДПС мафије, неприхватљива и дао му жути картон. Отуд и хитно саопштење ПЕС о подршци ГСТ и СПО, против којих воде прљаву кампању мјесецима по налогу ДПС, подвлачи Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КРВНА ОСВЕТА: Тужилаштво слушало Мила, предузеће и остале мјере!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ: Нека се припреме Душко, Милан и Мило!

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milo-3

ПОНИЖАВАЊЕ, МИЛО МИСЛИ ДА СМО ИМБЕЦИЛИ: Правду прогласио осветом,Црногорце упоредио са Албанцима!

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!