Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ: Нека се припреме Душко, Милан и Мило!

Бивша владајућа партија ДПС је политичко крило организованог криминала који је настајао у кабинетима државних институција, рекао је лидер Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић гостујући у емисији “Неки то воле вруће” са Иреном Татар. Како је рекао, актуелна дешавања у овако малој земљи су добар сценарио за добру Нетфликсову серију. Каже како је ДПС увијек имао подршку САД, ЕУ, ВБ и Русије иако су знали шта се овдје дешава, од шверца дувана па на даље.

Али њима је то одговарало јер су овдје могле да се оперу паре, да се крију бјегунци, да се користи Црна Гора да се побјегне од одређених дестинација, рекао је он.

Тврди да је од међународних структура добијао разне податке о безбједносним политикама. Скај апликација је, каже, потврдила све што је причао годинама уназад.

На питање да ли је очекивао хапшење Катнића и Лазовића Медојевић је рекао да није ни најмање изненађен јер су они у исто вијеме били и тужиоци и чланови организованог криминала.

-Очекивао сам да када се промијени политика, да ће се ситуација у држави промијенити, да ће се створити услови за реформу али се то очигледно и нажалост није десило. Испоставило се да није био политичке воље, рекао је он.

Он тврди да је у августу 2020. година направљен миран “дил” са Милом Ђукановићем о транзицији власти и подсјетио да је бивши премијер Здравко Кривокапић својевремено рекао да је хтио једног министра а да су концерн “Вијести” и Дритан Абазовић рекли да он њима не одговара и поставили оне које су они хтјели.Такође, тврди да је садашњи премијер Милојко Спајић у блиским комуникацијама са ДПС -ом и Бемаxом, око криптовалута и много других ствари.

На питање одакле службеницима милионско јемство, каже да они као и сви криминалци раде само да напраце новац, а не како кажу, за добробит државе Црне Горе.

Послије актуелних хапшења сљедеће је хапшење некадашњег премијера Душка Марковића, некадашњег министра Милана Роћена и на крају, врха хоботнице – Мила Ђукановића, рекао је он.

Каже да врло брзо може доћи до хапшења особе из блиског окружења бившег предсједника.

Закључује да је вријеме показало да је срце криминала било у врху полиције.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: УДБА и даље влада, за Мила више путића!

СРПСКА СУДБИНА: Драгу Митровићу из Подравања код Сребренице два пута у два рата стављан нож под грло!

ШТА БИ: Свједок или оптужени, каже да долази са плавом торбом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

kralj-nikola-i-kraljica-milena

СУЗЕ ЦРНОГОРСКЕ КРАЉИЦЕ: Ако Бог да, осветићемо Косово!

дуско

ШТА БИ: Свједок или оптужени, каже да долази са плавом торбом!

медо8

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: УДБА и даље влада, за Мила више путића!

ковић2

СРПСКИ УГАО, ДР МИЛОШ КОВИЋ: Геноцидна резолуција!

vladaa-1000x555

РТВ СРПСКЕ О СТАВУ ВЛАДЕ ЦГ О РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ: Гласаће како ТАТА (НАТО) каже!