Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко дошао као црквени миш, данас је милионер!

идер Покрета за промјене (ПЗП) Небојша Медојевић је подсјетио грађане да је Милојко Спајић у Црну Гору дошао без пребијене паре, да није имао новца ни да изнајми гарсоњеру у Подгорици, већ је становао бесплатно код „апостола за високу и ниску градњу и будућег министра (Ратка) Митровића“.

-Банкротиран и под истрагом за преваре критпоулагача, у заједничком послу са До Квоном, дошао је у Црну Гору го као црквени миш. И управо се мотао око Цркве и лажно представљао као вјерник и несрећа којој је неопходна помоћ, казао је Медојевић.

Додаје и да је један високи црквени великодостојник замолио утицајне попове који су састављали Владу, да убаце “овог његовог малог” да нешто ради, ако може.

-И тако је убоги преварант из Сингапура доспио до државног печата и одмах осјетио све благодети те позиције, подсјећа Медојевић.

Нелагално задужење државе, ангажовање преко везе чланове „Требињске групе“ уз позамашне провизије, куповине авиона, откуп уговора за пут Мељине-Петијевићи од србијанског тајкуна Вука Хамовића, привилегована плаћања фармацеутском монополисти „Глосариј“-у, рекеташки тал од наставка шверца цигарета и сироти црквени миш је преко ноћи постао милионер. Одмах након обнове шверца цигарета из маја 2021., црквени миш купује двије луксузне некретнине у Београду на води и код Котора у вриједности од два милиона евра, као и ауто вриједност 100.000 евра, указује Медојевић и додаје да садашњи премијер постаје богат пљачком народа и државе Црне Горе.

Међутим, како каже лидер ПЗП-а, криминални ДНК Спајића тјера даље, те доводи свог пословног партнера До Квона у Црну Гору и обећава му повластице и државне механизме да се извади из банкрота и да тако извуче и свој улог.

Спајић није жртва преваре, већ пословни партнер и дио тима који је осмислио и реализовао ову мега превару тешку преко 40 милијарди америчких долара. Зато је важно да се у сарадњи са америчком Комисијом та хартије од вриједности, тужилаштвом и судовима у Црној Гори отвори истрага о улози Спајића у преварантској шеми До Квона. Колико је Спајић рекетаирао До Квона нудећи му заштиту од хапшења и депортације, то треба да утврде СПО и СДТ. Било би неопростиво да До Квон буде испоручен, прије него што буде саслушан на околности његових односа са До Квоном и мотива и разлога ниеговог скривања у Црној Гори у којој Спајић врси одговорне државне функције. Доста нам је лопова и превараната на челу државе. А овај је још и коцкар, који ће државу ставити на рулет, закључује Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У МАНАСТИРУ РАВАНИЦА: Служен парастос Светом кнезу Лазару и косовским јунацима!

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: ВИДОВДАН ОСЛИКАВА ВЕЧНИ И НЕПРОЛАЗНИ ДУХ НАШЕГ НАРОДА!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Сјутра расправа о Резолуцији о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milojko4

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко дошао као црквени миш, данас је милионер!

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

legenda1

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: Поручник Ивко Јовановић!

svitanje

МАТИЦА СРПСКА У ПЉЕВЉИМА: Путевима Светог Саве и патријарха Варнаве Росића!

ulcinj

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!