Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НАШ ПРЕДСЈЕДНИК: Понаша се као функционер ДПС-а!

Предсједник Црне Горе Јаков Милатовић се понаша као функционер ДПС-а, поручује посланик Нове српске демократије Јован Вучуровић.

Он истиче и да “није примијетио ни чуо” да је предсједник Европског савјета Шарла Мишела отказао посјету Црној Гори због усвајања Резолуције о геноциду у Јасеновцу.

Нема разлога да вјерујем Милатовићу. Себе је задњих пет дана позиционирао као функционера ДПС-а. Он само мисли да заступа грађане, али може се расписати и реферндум, па нека се грађани изјасне да ли подржавају резолуцију или не . Видјело би се јасно да подржавају, а то се прелило и на Скупштину. Посланици су је изгласали. Заиста ми није јасно зашто је био против Резолуције, рекао је он гостујући на А плус.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ЕВРОПСКИ” ИМИЏ “ЕВРОПСКЕ” ПРВЕ ДАМЕ ДПС-А: “Дошла потоња времена, башибозук, багра и брабоњци устали да обнављају Душаново царство”!

СРБИ СЕ ВРАЋАЈУ СРБИМА: У Лучанима помен драгачевском војводи Милутину Јанковићу!

У НОВОЈ СРПСКОЈ ДЕМОКРАТИЈИ НЕМАЈУ ДИЛЕМУ: Јаков да разговара са грађанима који су га бирали, а не са Рањом и власницима “Вијести”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Резолуција о Јасеновцу је порука за Србију и Српску!

jasenovac

ДРУШТВО ЗА ИСТОРИЈСКА ИСТРАЖИВАЊА: У Резолуцији о Јасеновцу ништа није спорно, осим што је требало да се усвоји још у ФНРЈ, Хрвати и комунисти уништавали доказе о злочинима у логору!

milija1

УДРУЖЕЊЕ ВАСОЈЕВИЋА ИЗ БЕОГРАДА ПОВОДОМ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ЈАСЕНОВЦУ: Скупштина Црне Горе доноси историјске одлуке!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Црна Гора никада неће бити антисрпска, у хрватској влади усташка странка!

draža-i-piloti

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: Душан Ђекнић, Омладински штаб 501!