Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

Пише: Славко Фуштић
Антисрпски башибозук,поново је ставио на свој прљави нишан Марка Ковачевића, предсједника општине Никшић. Овај пут подмећући му нешто што није рекао, приликом свог говора на обиљежавању годишњице битке на Граховцу. И ако Марко није поменуо нити један народ који живи у Црној Гори, у било ком контексту. Поменуо је Турке, као вишевјековне окупаторе ових простора, само у том контексту, поручујући и позивајући том приликом на слогу и братство. Напомињући, да они који нас не желе за браћу, ми ћемо од њих бранити нашу вјеру, част и слободу, као што смо је бранили од Турака.
Шта је ту спорно?
А, да, спорна је тробојка са четири оцила, која је била укрштена са грбом Петровића! То њих боли! Дакле, овдје се не помиње нити један народ и не мисли се на било који народ, мисли се на наше непријатеље.
Али, овдје се не ради о неразумијевању онога што је рекао Предсједник општине Никшић, већ, о континуираној хајци и негативној кампањи против овог храброг, способног младог српског политичара.
Потпуно је јасно да ова антисрпска булумента, састављена од разних исфрустрираних политичара, НВО активиста, антисрпских медија и појединаца, не може да поднесе да се на челу Никшића налази млади и образовани Србин. Зато покушавају на разне начине, подметањем, фалсификовањем, злонамјерним тумачењем његових изјава и поступака, измишљањем, да Марка Ковачевића некако искомпромитују и као човјека и као политичара, а потом изопште из политичког живота Црне Горе.
Ако им овај наум не успије, бојим се да ће покушати и физички да науде Предсједнику општине Никшић.
Али, морају да знају, да Марко Ковачевић није сам, да је сваки Србин данас Марко Ковачевић, без обзира на страначку и идеолошку припадност.
Дужност је сваког Србина у Црној Гори да стане уз Марка Ковачевића, без обзира на личне и политичке односе и разлике са њим. Јер на тај начин ми бранимо себе, нашу историју, нашу вјеру и нацију, бранимо наш опстанак на овим просторима.
Марко говори истину, говори чињенице, а ови лажљивци доносе само раздор и превару!
извор: фејсбук
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УДРУЖЕЊЕ ВАСОЈЕВИЋА ИЗ БЕОГРАДА ПОВОДОМ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ЈАСЕНОВЦУ: Скупштина Црне Горе доноси историјске одлуке!

ЉЕВИЧАРИ У ПАНИЦИ, ПО ОБИЧАЈУ ИЗАЗИВАЈУ НЕРЕДЕ: У Француској на изборима у првом кругу побиједила десница, Макронова странка тек трећа!

ЗА ЖРТВЕ КОМУНИСТА НЕЋЕ НИ ДА ЧУЈЕ: Јаков два и по мјесеца игнорише захтјев за рехабилитацију црногорских четника побијених у Словенији!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

leovac

СРПСКА ПЉЕВЉА: Пеђа Леовац, јунак са Кошара, на Видовдан добија споменик!

oprosti

МОНТЕНЕГРИНИ ОД ДУБРОВНИКА ДО ЗАГРЕБА: Све Антисрбин до Антисрбина!

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Срби имају право да – ћуте!

vitle

ПРОМОЦИЈЕ: “Витлејемска ружа” – књига духовне поезије!

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: У Беранама да се испоштује договор са Демократама, Вук Тодоровић на чело парламента, Дамјановић предсједник Општине!