Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МУСЛИМАНСКА (НЕ)ПРАВДА: Емир Суљагић запријетио делегацији ЕУ што се поклонила српским жртвама у Братунцу – “Платићете ми за ово”!

Директор Меморијалног центра Поточари Емир Суљагић који је свог оца погинулог у борбама 1992. укопао међу жртве “сребреничког геноцида” запретио је данас делегацији ЕУ која је смогла снаге да у Братунцу ода почаст невино страдалим српским жртвама.

– Отправник послова у ЕУ у БиХ Адебаyо Бабајиде и дипломати из ЕУ држава чланица у БиХ отпутовали су данас у Братунац и састали се с градоначелником Продановићем како би се упознали са ситуацијом у општини, укључујући активности изградње поверења међу заједницама. Такође су одали почаст невино убијеним цивилима на том подручју од 1992.-95. Емпатија и поштовање према свим невиним цивилним жртвама, као и прихваћање повијесних и судски утврђених чињеница кључни су за стварање окружења погодног за помирење – навели су из Делегације ЕУ у објави на друштвеној мрежи X

Убрзо након тога огласио се и Емир Суљагић на друштвеној мрежи Х.

-Веома сам шокиран кад видим службенике ЕУ како одају почаст српским жртвама. Платићете ми за ово имате моју ријеч-рекао је Суљагић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!