Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНАРХИЈА: Донација за болницу у Ковину!

Хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго, чији је покровитељ Њено Краљевско Височанство, и Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине наставили су да помажу Специјалној болници за психијатријске болести „Ковин“ комплетним реновирањем купатила у Психорехабилитационом одељењу.

Средства за извођење ових обимних радова омогућена су великодушном донацијом Фондације Џона и Милдред Медић Вученић, а посредством Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине и хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго. Ово реновирање, које је иначе наставак подршке овој здравственој установи, обухватило је потпуну реконструкцију два велика купатила и једног малог класичног, са укупно девет туш кабина, седам тоалетних кабина и десет лавабоа. Подсећања ради, Фондација Вученић је до сад у више наврата пружила помоћ болници у Ковину.

Настављамо да помажемо Специјалној психијатријској болници у Ковину како би пацијенти имали најбоље могуће услове током лечења и опоравка. Веома сам захвална Фондацији Џона и Милдред Медић Вученић и Лајфлајн Чикагу што су поново показали велику преданост и посвећеност у пружању помоћи онима којима је потребна. Захваљујући нашим дивним људима из дијаспоре и њиховој великодушности, пацијенти болнице у Ковину имају много лепши амбијент и боље услове за живот,” изјавила је Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Др. Јованка Петровић, специјалиста психијатрије, в.д. директорка болнице, захвалила је Фондацији Џона и Милдред Медић Вученић, Њ.К.В. Принцези Катарини и хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго у име свих пацијената и свих запослених Психијатријске болнице у Ковину на овој вредној донацији и доприносу њиховом раду. Додала је да је побољшање и модернизација услова у болници од суштинског значаја за квалитетније лечење пацијената ове болнице.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРАМНА И ДАЉЕ МИЛОВА ПОЛИЦИЈА: Док им се криминалци шетају и убијају по улицама, они истражују ко продаје мајице са ликом Караџића и Младића!

“ВИЈЕСТИ” ИЛИ ДРУГОСРБИЈАНСКИ ВАЗАЛНИ МОНТЕНЕГРИНИ: Шолак, само реци, уље нећемо јести!

УЗ ПУТ БРАТУНАЦ-ПОТОЧАРИ-СРЕБРЕНИЦА: Постављене фотографије више од 600 убијених Срба!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

БИО САМ У ПРАВУ: Монтенегрини заказали Први антисрпски устанак за 13. јул!

kosovo7

НА ПРАВОСЛАВНОМ ФАКУЛТЕТУ “СВЕТОГ ТИХОНА” У РУСИЈИ: Кад се војска на Косово врати!

francuska-t

ЉЕВИЧАРИ У ПАНИЦИ, ПО ОБИЧАЈУ ИЗАЗИВАЈУ НЕРЕДЕ: У Француској на изборима у првом кругу побиједила десница, Макронова странка тек трећа!

aleksandar-vucic-8-670x447

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОРУЧИО МОНТЕНЕГРИНИМА: Резолуција о Јасеновцу није моје дјело, Мандића нијесам звао, то могу да потврде Јаков и Милојко!

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

СПРДЊА ОД ДПС-А: Тридесет година позивали на поштовање институција, данас блокирали парламент и окупирали говорницу!