Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МЕДИТАЦИЈЕ ГУРУA MONTENEGRINA, ПРОФ. ДР РАДОВАН РАДОЊИЋ: Величао Мила, стварао његов култ, данас дијели лекције и моралише Јакову, Милојку и Андрији!

Професор др Радован Радоњић обратио се синоћ са Цетиња предсједнику државе Јакову Милатовићу, премијеру Милојку Спајићу и предсједнику парламента Андрији Мандићу и поручио им да жели да се присјете ко су и што су и одакле су дошли, пише Цетински лист.

ВАЛИО мИЛА, наш уважени Блажо Средановић, истакао је он.

Поручио је и премијеру да не привлачи пажњу и прибавља подршку грађана Црне Горе, обећавајући 1.000 еура плату.

Задатак човјека на његовом мјесту је да ствара друштвене услове, прије свега економске па онда и социјалне, политичке и културне, да би грађани у земљи чији је премијер својим рукама и својим поштеним радом створили средства за живот, не зависећи од никога, а не да привлачи људе неком платом која може бити позајмљена и може бити врло незгодна хипотека већ сјутра, а може бити и употријебљена у треће сврхе. Што се тиче двојног држављанства, предложио бих да анкетира сваког грађанина на кога се то двојно држављанство односи, и да постави питање за кога би ратовали да, не дај Боже, дође до ратног сукоба између двије државе чија држављанства они имају. Па кад добијете резултате, и кад видите та опредјељења, онда одлучите и то уз пристанак сваког грађанина, казао је Радоњић.

Шефу парламента је поручио да престане да се игра са улогом коју обавља, јер је улога предсједника парламента изузетно важна и часна.

-Заиста мислим да је потребно имати много тога, па са звањем четничког војводе прихватити мјесто предсједника црногорског парламент, казао је Радоњић.

извор: цдм

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У МАНАСТИРУ РАВАНИЦА: Служен парастос Светом кнезу Лазару и косовским јунацима!

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: ВИДОВДАН ОСЛИКАВА ВЕЧНИ И НЕПРОЛАЗНИ ДУХ НАШЕГ НАРОДА!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Сјутра расправа о Резолуцији о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milojko4

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко дошао као црквени миш, данас је милионер!

legenda1

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: Поручник Ивко Јовановић!

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

svitanje

МАТИЦА СРПСКА У ПЉЕВЉИМА: Путевима Светог Саве и патријарха Варнаве Росића!

ulcinj

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!