Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЛУКШИЋ, КОЊЕВИЋ И ДАМЈАНОВИЋ ОСНОВАЛИ ФИРМУ: Како упокојити вампира, пардон државу!

Бивши министри Игор Лукшић, Рашко Коњевић и Александар Дамјановић основали су фирму за консултантске активности у вези са пословањем и осталим управљањем, заједно са бившим службеником Министарстава унутрашњих послова Бојаном Бугарином. Према подацима из Централног регистра привредних субјеката (ЦРПС), назив фирме је Трустроцк цонсултинг нетwорк. Друштво са ограниченом одговорношћу (ДОО) је регистровано 18. марта, а сједиште фирме је у Подгорици у Улици војводе Маша Ђуровића.

Оснивачки капитал фирме је четири еура, односно сви оснивачи који имају по 25 одсто удјела, су дали по еуро за оснивање фирме.

Бугарин је медијима казао да је њихов циљ “подстицати просперитет наших клијената и допринијети економском напретку Црне Горе афирмишући и потребу за регионалном економском сарадњом и промоцијом потенцијала”.

Игор Лукшић је био министар финансија као члан Демократске партије социјалиста од 2004. године до 2010. године, када је изабран за премијера. Рашко Коњевић је као члан Социјалдемократске партије био министар финансија у Влади изборног повјерења 2016, док је Александар Дамјановић био на тој позицији у име Социјалистичке народне партије у мањинској Влади од априла 2022. до октобра 2023. године.

Лукшић је професор на Универзитету Доња Горица а након што је завршио са политичком каријером, био је пет година у Прицеwатерхоусецооперс-у (ПwЦ) на позицији лидера за развој бизниса. Коњевић је тренутно на позицији секретара Црногорског удружења послодаваца (ЦУП), док је Дамјановић прије пет мјесеци завршио са функцијом министра.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕИСПИТИВАЊА, ЦРНА ГОРА И СРБИ: Има ли нам спаса када величамо противнике или зар и ти, сине Дритане!

СРБИ ПОМЕНИТЕ У МОЛИТВАМА: На данашњи дан 1893. године рођен Дража Михаиловић, вођа Трећег српског устанка и први герилац у поробљеној Европи!

ХРВАТСКА ДЕМОКРАТИЈА: Хтјели би да гасе српске “Новости”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

градскатв

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

milo-3

ПОНИЖАВАЊЕ, МИЛО МИСЛИ ДА СМО ИМБЕЦИЛИ: Правду прогласио осветом,Црногорце упоредио са Албанцима!

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!