Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ИЗ НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ ПОРУЧИЛИ ДПС-У: Ми растемо, ви падате!

Иницијативом за смјену предсједника Скупштине Црне Горе Андрије Мандића Демократска партија социјалиста ће у парламенту заправо судити самој себи, јер ће демонстрирати колику немоћ и недостатак било каквог капацитета за договор има, саопштено је из Нове српске демократије (НСД).

Нова српска демократија их топло позива да на иницијативи истрају и себе политички оголе до краја, јер једино што за нашу странку и нашег предсједника може произаћи из дате иницијативе јесте раст подршке грађана који ових дана јасно говоре да им је доста приче о прошлости – поручују оз НСД.

Они су додали да Иако је ДПС на данашњој прес конференцији више пута причао о опструкцијама, једина страна која ових дана врши опструкцију јесте та партија и то управо овом иницијативом, желећи да у други план баци јасно запажене резултате које је постигла Скупштина Црне Горе на челу са Андријом Мандићем и да динамику европских интеграција врати на темпо који је постојао за вријеме њихове апсолутне власти, а који би се најбоље окарактерисао као “пуно приче, али нигдје резултата”.

То им не говоре Андрија Мандић и Нова српска демократија, већ бројни међународни званичници, како кроз ријечи, тако кроз избјегавање састанака са ДПС-ом – наводи се у саопштењу.

Умјесто да су колеге из клуба посланика ДПС послушале ријечи предсједника Мандића када им је говорио да се окану свађалачке реторике и окрену будућности, наставили су са безочним нападима по старој и можемо слободно рећи отрцаној максими „држава је угрожена“.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЈАХЕЛ ВИЛАН, ИЗРАЕЛСКИ АМБАСАДОР: У Сребреници није био геноцид!

АНДРИЈА МАНДИЋ ТОКОМ РАЗГОВОРА СА НАТАШОМ ПИРЦ МУСАР: Реконструкција Владе у јуну, ускоро и посјета Словенији!

ОДВРАТНО: ДПС подржава све антисрпске иницијативе, диже и четири руке за наводни геноцид у Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milo-3

ПОНИЖАВАЊЕ, МИЛО МИСЛИ ДА СМО ИМБЕЦИЛИ: Правду прогласио осветом,Црногорце упоредио са Албанцима!

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!