Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗНАЛИ СМО: Информације о атентату на Мила лажне!

Информације да се пријети бившем предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу нијесу тачне, наводи се у заједничком саопштењу Управе полиције УП и Агенције за националну безбједност АНБ.

Овоје саопштенко, како се наводи, поводом медијских навода уочи и након одржавања сједнице скупштинског Одбора за безбједност и одбрану на којој су саслушани директор Управе полиције Зоран Брђанин и директор Агенције за националну безбједност Борис Милић.

-Подаци добијени у оквиру међународне сарадње Агенције за националну безбједност указују да стране обавјештајне службе, односно обавјештајна заједница, није извор информације да се у односу на ранијег предсједника државе припрема атентат, а као што је то било наведено у појединим медијима, односно, произилази закључак да није тачна информација објављена у појединим медијима овим поводом, истиче се у саопштењу УП и АНБ.

Такође, тврде, додатно и Управа полиције, у оквиру међународне оперативне полицијске сарадње, није добила поменуту информацију, односно таква информација није достављена Управи полиције у оквиру међународне оперативне полицијске сарадње.

-С тим у вези, информације да се пријети бившем предсјендику Црне Горе нијесу тачне, закључује се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИЈА СЕ ВРАЋА СРБИЈИ, АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ: Споменик Дражи Михаиловићу на Теразијама, измјестити обиљежја Броза, Моше, Рибара и Милутиновића са Калемегдана!

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ОГОРЧЕНО НА ВЛАДУ: Забранили да снимамо у касарни, скандалозан приручник Министарства просвјете о злочинима 90-тих!

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bera6

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!