Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗБЦГ: Подржавамо парламентарну истрагу о државном удару, након ње Мило ће морати у затвор!

Коалиција За будућност Црне Горе (ЗБЦГ) у потпуности подржава иницијативу посланичког клуба ДПС- а о покретању парламентарне истраге у случају познатом као “државни удар”,и чим се стекну законске и пословничке могућности њени посланици ће гласати за исту.

Наша коалиција нема дилему да се стварни разлози на којима почива ова иницијатива не налазе у ослобађајућој пресуди, већ обрачуну са старим кадром ДПС- а који ће након завршетка парламентарне истраге експресно окончати у затвору, поручили су из ЗБЦГ у саопштењу.

Први који ће, наводе они, завршити у затвору након саслушања на анкетном одбору, свакако је, према њиховим ријечима, налогодавац ове криминалне оптужнице Мило Ђукановић.

Затим бивши министар правде Зоран Пажин који је пријетио и условљавао бившег агента ЦИА Џозефа Асада да лажно оптужи лидере ДФ-а, онда је сљедећи бивши министар вањских послова Срђа Дармановић који је у Стејт Департменту свјесно обмањивао њихове високе званичнике како би извршили притисак на Џозефа Асада да лажно свједочи, такође за затвор се мора припремити бивши министар здравља Будимир Шегрт због давања лажног свједочког исказа у којем је тврдио да је обавијестио Душка Марковића да се припрема државни удар, што је овај јавно негирао током једног премијерског сата. Наравно, затвор ће тешко избјећи Весна Меденица која је договарала са Сузаном Мугошом ( која ће такође морати у затвор) , одбијање доказа одбране како је Саша Синђелић под пуном контролом Миливоја Катнића и Саше Чађеновића лажно свједочио и добио статус свједока сарадника. Коалиција ЗБЦГ се радује појављивању пред анкетним одбором Петра Лазовића и Љуба Миловића који су слали извјесног Д. да мужу судије Секе Пилетић понуди новац како би лидеримаДФ- а била потврђена првостепена пресуда, казали су из ЗБЦГ.

Намјера, како су казали, младих лавова да се ослободе баласта Мила Ђукановића, Зорана Пажина и осталих из ОКГ-а кроз најављену парламентарну истрагу за сваку је похвалу , и за њу ће имати нашу пуну подршку, јер желимо да им помогнемо да раскрсте са својом ружном прошлошћу.

А као знак добре воље, за почетак ћемо им послати 800 ГБ материјала и доказа за њихове партијске другове и функционере, како би се лавићи могли ваљано припремити за парламентарну истрагу. Наравно, колеге из ДПС-а охрабрујемо да пожуре са овом иницијативом, јер неки од данашњих учесника пресс конференције врло брзо могу бити у проблему, ако нека актуелна тужилачка истрага утврди да живе у Бемакс зградама направљеним од прања новца, а да то нису пријавили њиховој Јелени из АСК-а. А то свакако, што би рекли наши адвокати:” није по закону, а није ни лепо, закључују из ЗБЦГ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!