Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС-У СВАКА ДЛАКА СМЕТА: Николићу се не свиђа Мандић, руски амбасадор, мачке у фебруару…!

Изјава руског амбасадора Масленикова да Русија има намјеру да се конфронтира са земљама Западног Балкана уколико буду инсистирале на томе да постану чланице ЕУ, заслужује реакцију владе и МВП, казао је шеф посланичког клуба ДПС-а Андрија Николић.

Влада не би смјела да игнорише узнемиравајуће поруке званичних дипломатских представника Руске Федерације, посебно јер је премијер у Маслениковом интервјуу похваљен као еуроскептик, и неко ко је у Давосу изјавио да то што Црна Гора слиједи вањску политику ЕУ, и што се придружила санкцијама против Русије, земљи није донијело никакву корист. Грађани треба да знају да ли је то заиста Спајићев став или нетачна интерпретација од стране руског амбасадора, казао је Николић.

Посљедњи ставови амбасадора Русије у Црној Гори само потврђују, да је, како је казао, наивно очекивати да ће Андрија Мандић, ма колико се неком дојмио као Далај Лама, са високе институционалне позиције, дувати у једра европском путу Црне Горе.

Напротив, дугогодишњи шеф проруског Демократског фронта, чиниће све да спријечи улазак Црне Горе у ЕУ, једнако као што је то радио кад је било у питању чланство Црне Горе у НАТО, рекао је он.

Узгред, податак који износи амбасадор Маслеников, да код грађана Црне Горе расте подршка Русији, уколико је тачан, Николић каже да се не треба се чудити – на власти су већ три и по године људи који су непосредно или посредно изашли из руског шињела, и отуда пропаганда која се финансира из истог тог центра, оставља своје трагове и на јавном мњењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РТВ СРПСКЕ О СТАВУ ВЛАДЕ ЦГ О РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ: Гласаће како ТАТА (НАТО) каже!

ЊУЈОРК: У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља!

РАДОВАН КАЛАБИЋ: „Музеј страве и ужаса” као опомена!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

novosti12

ХРВАТСКА ДЕМОКРАТИЈА: Хтјели би да гасе српске “Новости”!

мурина0

ПРИЈЕ 25 ГОДИНА: НАТО у Мурину убио троје дјеце, данас обиљежавање злочина!

momo-joksimovic1 (1)

МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА: Обновили смо кривичну пријаву притив Вујице Лазовића, надамо се да је Нововић неће одбацити!

анзак66

ДАН АНЗАКА У АУСТРАЛИЈИ, У ПАРАДИ ПОТОМЦИ ЧЕТНИКА: ИСТИНА О ДРАЖИ МИХАИЛОВИЋУ МОРА ИЗАЋИ НА ВИДЈЕЛО!

радован

“ХУМАНИ” ЗАПАД, СОЊА КАРАЏИЋ-ЈОВИЋЕВИЋ ТВРДИ: Здравствено стање Радована Караџића лоше, покушавају да га убију!