Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС У КОМИ, НЕ ПОМАЖУ БРУФЕНИ: Раније Албанци, данас Бошњаци, напуштају Мила, бивши режим остао сироче, а Срби улазе у владу!

Пише: Иван Милошевић

Иван Вуковић се комирао, Аднан Чиргић као да је добио корону! Презнојавају се, температура расте, не помажу бруфени! Политички представници Срба постају дио власти! Све би Вуковић и Чиргић и остало друштво прогутали, али да Срби буду дио власти – то не могу ни под разно! Смрачило им се пред очима, гуши их у грудима, неурони у хаосу, сан неће на очи! Гдје то, гдје да Срби буду дио власти, па то је окупација и четничка агресија, горе је него 1918. године, горе им је него у вријеме Голог Отока, горе је него након земљотреса 1979! 

А још када су чули да ће фотеље са Србима, прича се, да дијеле и Бошњаци, Вуковићу и Чиргићу лете вјештице око главе, метле им се мотају по мозгу и само што не зову НАТО да интервенише и да спријечи улазак њихових до прије неки дан вјерних савезника у, како кажу, четничку владу! 

Уистину није ми јасно коју ону ствар данашња власт зове Ервина, Кенану и Суља у владу! Они су показали да су вјерне Милове политичке слуге и да добијају оспице од Срба и да ће у влади само извољевати и као размажена дјеца тражити све нове и нове лизалице и крпице! Бошњаке, а посебно Ервина, Суља, Кенану и остале, треба држати подаље од власти наредних барем 30 година, таман онолико колико су вјерно служили ДПС-у! Вјероватно ће им таман толико требати да постану нормална национална странка. Овако, само показују да су ловци на фотеље и да ће ради ње издати све принципе (уколико их уопште имају) и сараднике. Не сумњам да ће на првој степеници издати и Спајкија, чим им се негдје иза ћошка најави повратак ДПС-а! 

Не радујем се уласку политичких представника Срба у владу, јер сматрам да неће моћи са нових позиција да поправе лош положај Срба. Претпостављам да ће сваки њихов предлог наићи на сложно одбијање осталих представника у власти, па ће морати од тих захтјева да одустану или да изађу из Милојковог кабинета! Али, живи били, па видјели!

И поред тога, права је уживанција гледати ове острашћене ДПС-овце како кукају над својом судбином и како тешко прихватају да су политички сирочићи и да са њима нико неће, па чак ни они које су стварали деценијама и дијелили им функције и обилне апанаже. Све су им  то братски вратили Албанци и Бошњаци и то тако што су постали дио, како они кажу, четничке владе! 

ДПС се ових дана пуши, стење, кука и лелече и опањкава данашње представнике власти и оптужује их да раде за Србију и Русију. Јебе се њима за изборе и што је на њима одлучено да је са влашћу ДПС-а завршено и да са њима више нико неће! Напуштају их и чланови породица, посебно млади, који прелијећу у ПЕС као ласте у јесен и селе се на нове позиције! 

Сумњам да ће нам и након реконструкције владе и уласка политичких представника Срба у власт бити нешто боље и сумњам да ће Србима бити боље, али, ипак, лијепо је слушати ову ДПС кукњаву и ударање у главу и чупање русе косе! 

Мислили су да ће се брзо вратити на власт, али то сами не могу да ураде ни за наредних 100 година, а они са којима су мислили да ће то урадити, пређоше у четничку владу. Појели би ДПС-овци и сопствене изнутрице, нокте и све остало што им се нађе на столу, али мораће да се помире да ће бити опозиција на дуже вријеме, а уколико Бог да и на тим позицијама сваке године ће их бити све мање и мање и све тако док потпуно нестану. Тек тада свима осталима ће бити боље. Ваљда је ова најављена реконструкција први корак у том правцу!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!