Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДОШЛА ЗЛА ВРЕМЕНА: Ник Ђељошај избацује Србе из државних служби!

Потпредсједник Владе за економску политику и министар економског развоја, Ник Ђељошај, као предсједавајући Партнерског савјета за регионални развој, донио је одлуку о отказивању конститутивне сједнице Савјета која је заказана за сјутра, 21. јун. Како наводе у саопштењу, став великог броја чланова Савјета као и потпредсједника Ђјељошаја је да у овом важном државном тијелу, након посљедних изјава у јавности, предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић не може бити члан овог важног тијела. 

-Партнерски савјет има значајну улогу у регионалном развоју државе и његово функционисање у пуном капацитету је од изузетне важности, али не по цијену цивилизацијског посртања и унижавања чланова овог тијела, саопштио је потпредсједник Владе.

Нови термин одржавања конститутивне сједнице Партнерског савјета биће накнадно утврђен, након процесуирања измјене састава, тј. када се створе услови за одржавање сједнице у партнерском односу међусобног уважавања, што су постулати на којима ово тијело темељи своје развојне политике. 

Партнерски савјет за регионални развој је Владино тијело чији је задатак праћење и унапређење политике регионалног развоја Црне Горе. Ђељошај је крајем претходне године иницирао поновно успостављање овог Савјета.

Конститутивна сједница заказана је за 21. јун и ресор економије, који координира радом Савјета, претходно је упутио званичне позиве свим члановима.

извор: ртцг

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОЛИТИЧКИ БИСЕРИ АДРИЈАНА ВУКСАНОВИЋА: Хрватска није заслужила овакав третман, код Јакова озбиљна ситуација, савез са Мандићем и Кнежевићем Црну Гору води у пропаст!

“ЕВРОПСКИ” ИМИЏ “ЕВРОПСКЕ” ПРВЕ ДАМЕ ДПС-А: “Дошла потоња времена, башибозук, багра и брабоњци устали да обнављају Душаново царство”!

У НОВОЈ СРПСКОЈ ДЕМОКРАТИЈИ НЕМАЈУ ДИЛЕМУ: Јаков да разговара са грађанима који су га бирали, а не са Рањом и власницима “Вијести”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

БИО САМ У ПРАВУ: Монтенегрини заказали Први антисрпски устанак за 13. јул!

kosovo7

НА ПРАВОСЛАВНОМ ФАКУЛТЕТУ “СВЕТОГ ТИХОНА” У РУСИЈИ: Кад се војска на Косово врати!

francuska-t

ЉЕВИЧАРИ У ПАНИЦИ, ПО ОБИЧАЈУ ИЗАЗИВАЈУ НЕРЕДЕ: У Француској на изборима у првом кругу побиједила десница, Макронова странка тек трећа!

aleksandar-vucic-8-670x447

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОРУЧИО МОНТЕНЕГРИНИМА: Резолуција о Јасеновцу није моје дјело, Мандића нијесам звао, то могу да потврде Јаков и Милојко!

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

СПРДЊА ОД ДПС-А: Тридесет година позивали на поштовање институција, данас блокирали парламент и окупирали говорницу!