Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

Група грађана Цетиња позива становнике на окупљање у том граду 7. марта у 11х, а уочи првог прољећног засиједања парламента.

Вучићев потрчко, четнички војвода Андрија Мандић, у улози предсједника Црногорске Скупштине заказао је прво прољећне засиједање парламента за 7. март. Ако му лани није бастало да прво јесење засиједање по закону закаже на Цетињу, четничка чавка овога се пута осоколила па је заказала Скупштину на Цетиње.

Вучићев војвода мисли да су Цетињани заборавили кад је прије непуну деценију и по довукао аутобусе својих бандита да насилно одржи промотивни скуп у Хотелу Гранд, кад је руља насртала на наше суграђане. Мисли да смо заборавили кад је прије двије-три године Цетиње назвао малим небитним селом испод Ловћена, које је значајно само по томе што је у њему рођен краљ Александар Карађорђевић.

Мисли да смо заборавили да је иницирао подизање споменика томе зликовцу чија је војска палила црногорске куће и робила и мучила нејач црногорску. Мисли да смо заборавили његову јавну жељу да Цетињу треба одузети статус пријестонице. Мисли да смо заборавили Белведер и Аџића окуку и облаке бојних отрова и сузаваца од којих су се гушили Цетињани и други Црногорци.

Окупимо се 7. марта да пожелимо добродошлицу Андрији Мандићу уочи śеднице коју је заказао у 11х. Окупимо се да му покажемо да нијесмо заборавили. Ми нећемо пећи прасад да пружимо отпор ономе што баштини заставе с прасећим главама. Ми ћемо се окупити цивилизовано, како и приличи грађанима пријестонога града и пријестоници црногорске слободе и непокора.

Видимо се 7. марта у 11х!

извор: цдм

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УКРАШЕН ЦЕНТАР ПЉЕВАЉА: “Нек се чује на све стране, кад слободу Србин створи”!

ОБИЉЕЖЕНО 29 ГОДИНА ОД ЕГОДУСА СРБА ИЗ ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ: За злочине нико не одговара, у акцији “Бљесак” убијено 12-оро дјеце!

ПРЕИСПИТИВАЊА, ЦРНА ГОРА И СРБИ: Има ли нам спаса када величамо противнике или зар и ти, сине Дритане!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

беране

ВЕЧЕРАС У БЕРАНАМА: Вече српских пјесника!