Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БИО САМ У ПРАВУ: Монтенегрини заказали Први антисрпски устанак за 13. јул!

Пише: Иван Милошевић

Био сам у праву. Одмах након што је Александар Вучић најавио посјету Црној Гори за Петровдан, написао сам да ће Монтенегрини подићи Први антисрпски устанак. Ових дана већ га најављују на ДПС порталима и позивају присталице да се тога дана окупе и једном за свагда прекину вељесрпску окупацију Црне Горе. Боли њих она работа што су избори били какви су били и што су довели на васт кога су довели. По њима сви који нијесу ДПС су издајници и вељеиздајници и слуге Београда и Москве. И шта онда, него устанак! На ноге лагане, за пас задени и удени, да се брани Мило и дружина и преостала уштеђевина!

Млађани Маруновић и постарији Пустахија позивају у бој, на ново монтенегринсо Косово и ко не дође, обрукао се за вјеки вјекова, неће имати ко и да га сахрани и трагови ће му смрдјети нечовјештвом. И баш тако кажу, па хајде ти мајчнин сине, не дођи, изговори се на врућину и топло море, купање на плажи и сликање лијепих жена. Све је то мути, па проспи, према том судњем дану, односно одбрани незаконито и мафијашки стечене имовине, бројних медаља, барјака и Милових тапшања по рамену! 

Не крију Монтенегрини да су задовољни понашањем ДПС-а на предзадњој сједници парпамента и да им је драго што су окупирали говорницу и чували је као да им је од очева остала. И траже још, овога пута много више од окупације скупштинске говорнице и поручују да остају овдје и да је вријеме да се каже крај вељеиздајничкој власти и њеним марионетама, балеринама и балетанима вељесрбијанске агресије, најезде и хајке! Кажу да их има доста и да је дошло њихово вријеме да подигну устанак и да  13. јул, попут оног из 1941. године дочекају у рововима и са сошкама на раменима. И кажу да је те године, на Петровдан, Црну Гору издала црква, Срби и остали вељесрби, своје представнике и идеолошке претке са Петровданског сабора не помињу! 

Јебеш изборе, ИБАРЕ и БАРЕ и отале зајебанције! Монтенегрини виде само оно што они виде, а то је тиха, пузајућа вељесрпска окупација у 126 или више слика. И да Срби којим чудом нестану са Земље, Монтенегрини не би вјеровали, него би и против непостојећих Срба подизали буне и тако показивали сами себи да су живи, да дишу и да се боре против Милоша Обилића, Гарашанина, краља Петра, Драже, Вучића...

Времена су се промијенила и све је дошло наглавачке, У Црној Гори су се до сада дизале буне за одбрану Срба, а ових дана се најављује Први устанак против Срба! Као да ни Црногорци више нијесу што су били и не ходају више ногама, него на рукама и тако ишчашени млатарају около и бране се од српских духова и освајача, а препуштају се чарима вељеалбанских, вељехрватских и вељебошњачких шовинистичких пројеката! 

Дошло неко смутно вријеме. Најебали смо сви одреда. Како они који подижу Први антисрпски устанак, тако и они који се томе смију! Идемо даље, пропаст и братска омраза неће нас мимоићи, барем смо ту сигурни да нећемо издати! Дошло неко ново вријеме! Наопако, али ни у њему се нећемо штедјети! 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРАМНА И ДАЉЕ МИЛОВА ПОЛИЦИЈА: Док им се криминалци шетају и убијају по улицама, они истражују ко продаје мајице са ликом Караџића и Младића!

“ВИЈЕСТИ” ИЛИ ДРУГОСРБИЈАНСКИ ВАЗАЛНИ МОНТЕНЕГРИНИ: Шолак, само реци, уље нећемо јести!

УЗ ПУТ БРАТУНАЦ-ПОТОЧАРИ-СРЕБРЕНИЦА: Постављене фотографије више од 600 убијених Срба!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

francuska-t

ЉЕВИЧАРИ У ПАНИЦИ, ПО ОБИЧАЈУ ИЗАЗИВАЈУ НЕРЕДЕ: У Француској на изборима у првом кругу побиједила десница, Макронова странка тек трећа!

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

БИО САМ У ПРАВУ: Монтенегрини заказали Први антисрпски устанак за 13. јул!

kosovo7

НА ПРАВОСЛАВНОМ ФАКУЛТЕТУ “СВЕТОГ ТИХОНА” У РУСИЈИ: Кад се војска на Косово врати!

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

СПРДЊА ОД ДПС-А: Тридесет година позивали на поштовање институција, данас блокирали парламент и окупирали говорницу!

aleksandar-vucic-8-670x447

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОРУЧИО МОНТЕНЕГРИНИМА: Резолуција о Јасеновцу није моје дјело, Мандића нијесам звао, то могу да потврде Јаков и Милојко!