Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: У Беранама да се испоштује договор са Демократама, Вук Тодоровић на чело парламента, Дамјановић предсједник Општине!

Предсједник Скупштине и лидер Нове српске демократије (НСД) Андрија Мандић позвао је све одборнике из редова коалиције „За будућност Берана“ да испоштују коалициони споразум на којем се заснива власт у том граду.

Мандић их је позвао и да у Скупштини Општине изгласају Вука Тодоровића на њено чело, као и Дамјана Ћулафића на мјесто челника града.

Желим да позовем све одборнике из редова коалиције За будућност Берана да испоштују коалициони споразум на којем се заснива власт у том граду, те да у Скупштини Општине изгласају Вука Тодоровића на њено чело, као и Дамјана Ћулафића на мјесто предсједника Општине. Договор и коалициони споразум који је постигнут након локалних избора у том граду 2022. године прецизирао је да ће након двије године доћи до ротације на тим кључним мјестима. Људи који припадају коалицији За будућност Берана су се окупили око идеја достојанства, морала, части и истине у политици и управо због тога вјерујем да ће испоштовати оно за шта су дали своју ријеч и потпис, управо онако како је то учињено и у Будви 2018. године између тадашњег ДФ-а и Демократске Црне Горе – навео је Мандић на друштвеној мрежи „X“.

Додаје да „уколико се, пак неко од одборника не слаже са поштовањем дате ријечи, честитије је да мандат врати својој странци, коалицији, односно грађанима који су исту бирали, умјесто да услијед сосптвеног неслагања руши оно за шта се сви остали залажу“.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У МАНАСТИРУ РАВАНИЦА: Служен парастос Светом кнезу Лазару и косовским јунацима!

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: ВИДОВДАН ОСЛИКАВА ВЕЧНИ И НЕПРОЛАЗНИ ДУХ НАШЕГ НАРОДА!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Сјутра расправа о Резолуцији о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milojko4

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко дошао као црквени миш, данас је милионер!

legenda1

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: Поручник Ивко Јовановић!

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ulcinj

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!

svitanje

МАТИЦА СРПСКА У ПЉЕВЉИМА: Путевима Светог Саве и патријарха Варнаве Росића!