Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЦЕНТАР, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ О ПАЈИНОЈ ИЗЈАВИ: Још синоћ требало је ухапсити Катнића!

Лидер ДНП-а и један од лидера савеза „За будућност Црне Горе“ Милан Кнежевић рекао је да је након свједочења Мирка-Паје Велимировића јасно да је тзв. „државни удар“ монтажа, и да треба одустати од оптужнице. Он је става да тужилаштво треба што прије да лиши слободе Миливоја Катнића и Дејана Перуничића, и да опет саслуша Сашу Чађеновића, јер је сада јасно да притискали свједока.

Позивам тужилаштво да све испита. Да је ово нормална земља, сви актери ове монтаже би били одмах ухашени. Позивам специјално тужилаштво и врховно државно тужилаштво да ако већ можете да се бавите ко је запалио лутку Николаидиса и ко је ловио крапа у језеру, погледају и интервју Велимировића. На основу његовог свједочења смо и осуђени, рекао је Кнежевић на конференцији за новинаре у Парламенту.

Он је нагласио да је Велимировић признао да није било никаквог оружја, да није бачено у језеро Газиводе, и да је све урадио под притиском АНБ-а, бившег главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића и његовог сарадника Саше Чађеновића.

Велимировић је рекао да је спреман да свједочи ако СДТ покрене поступак против Катнића и Чађеновича за злоупотребу службеног положаја а ја подсјећам да су тадашања двојица тужилаца у умјесто тог наводног оружја тражили 50 „калашњикова“ од МУП-а. Дао им га је Драган Пејановић, а узео их је Владан Лазовић. То оружје је требало да буде крунски доказ да смо ми планирали државни удар. Сада када је Велимировић рекао да иза свега стоје Катнић, Чађенвовић и АНБ надам се да ће услиједити експресна реакција тужилаштва, рекао је Кнежевић.

Он је навео да би, да је среће, сви актери још синоћ били ухапшени.

Позивам тужилаштво да одустане од оптужнице познате као „државни удар“ јер се она синоћ распала у парампарчад. Треба експресно реаговати, лишити слободе Катнића и (бившег директора АНБ) Дејана Перуничића, а опет саслушати Сашу Чађеновића. Врховног државног тужиоца Милорада Марковића позивам да одустане од оптужнице и да се ова фарса једном заврши, казао је Кнежевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!