Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРАМНО: Маида Горчевић у име већински православне Црне Горе у Приштини извињавала се Американцима због става Маје Вукићевић о лажној албанској држави!

Предсједник Србије Александар Вучић, казао је како је министарка европских послова Црне Горе Маида Горчевић данас отишла у Приштину да се извињава Американцима.

Видио сам и ову министарку данас, Горчевић, сва је устрептала. Срам их било. Мисле да имају право и да се хвале како нам отимају дио територије и да се бахато понашају не би ли се извинили Американцима. Морају ваљда тако да се понашају што је једна часна жена Маја Вукићевић, одбила да гласа за Косово у Савјету Европе, па су брже боље отишли у Приштину да се извињавају наглавачке. Мисле да могу све јер их штите Америка, Њемачка и ови великани. Шта смије Србије нама да каже, ево нека виде да смије – рекао је предсједник Србије на конференцији за медије на којој је говорио о Косову.

Вучић је додао да “не сумња да ће Црна Гора у априлу подржати улазак лажне државе у Савјет Европе”

– Гласаће са обије руке и ноге, као и увијек – поручио је Вучић.

Подсјетимо, министарка за европске послове Црне Горе, Маида Горчевић изјавила је данас у Приштини да ће Подгорица подржати улазак Косова у Савјет Европе када о томе буде одлучивао Комитет министара те организације. Горчевић је казала да је Маја Вукићевић, шефица Делегације Црне Горе у Парламентарној скупштини Савјета Европе (ПССЕ), гласала против уласка Косова у СЕ заступајући став своје партије.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!