Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНТЕНЕГРИНИ НА ОПРЕЗУ: Вучић и Додик шире српски свет у Памбуковици код Уба!

Велики притисци су на Србију и сви су почели да се мијешају и одлучују у име грађана Србије поручио је предсједник Србије Александар Вучић данас током посјете селу Памбуковица код Уба гдје заједно са предсједником Српске Милорадом Додиком разговара са грађанима.

Сви би да нам соле памет како Србија треба да изгледа и шта би требало у Србији да радимо. И сви постали много важни. Из разних земаља би да нам уређују ствари у земљи. И ако им не служите и њиховим интересима ви служите интересима свог народа, вршиће притиске прогониће вас, називаће вас погрдним именима – рекао је Вучић.

Вучић је навео да је свака кућа, свако дијете, старица, старац и сваки човјек у Памбуковици сто пута важнији од свих њих и додао да ће се тако понашати увијек у будућности.

Када будем штитити интересе Србије увијек имајте у виду да ћу у глави да имам и Памбуковицу и свако српско село и сваког нашег домаћина и да ћу најмање да бринем о интересима оних који би да покоре нашу земљу – навео је Вучић.

За Ђурђевдан ће неко други доћи да отвори пут до Уба, рекао је Вучић и истакао да ће бити потпуно нов. Додао је да треба да се уради и пут ка Коцељеви, од Памбуковице до пута Ваљево – Шабац, гдје би радови требало да крену за мјесец и по дана.

Сусрету са мјештанима присуствује и министар спорта Србије Зоран Гајић, министарка пољопривреде Јелена Танасковић, предсједник општине Уб Дарко Глишић, државни секретар у министарству спорта Србије Марко Кешељ и в.д. директора Путева Србије Зоран Дробњак.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!