Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНТЕНЕГРИНИ НА ОПРЕЗУ: Вучић и Додик шире српски свет у Памбуковици код Уба!

Велики притисци су на Србију и сви су почели да се мијешају и одлучују у име грађана Србије поручио је предсједник Србије Александар Вучић данас током посјете селу Памбуковица код Уба гдје заједно са предсједником Српске Милорадом Додиком разговара са грађанима.

Сви би да нам соле памет како Србија треба да изгледа и шта би требало у Србији да радимо. И сви постали много важни. Из разних земаља би да нам уређују ствари у земљи. И ако им не служите и њиховим интересима ви служите интересима свог народа, вршиће притиске прогониће вас, називаће вас погрдним именима – рекао је Вучић.

Вучић је навео да је свака кућа, свако дијете, старица, старац и сваки човјек у Памбуковици сто пута важнији од свих њих и додао да ће се тако понашати увијек у будућности.

Када будем штитити интересе Србије увијек имајте у виду да ћу у глави да имам и Памбуковицу и свако српско село и сваког нашег домаћина и да ћу најмање да бринем о интересима оних који би да покоре нашу земљу – навео је Вучић.

За Ђурђевдан ће неко други доћи да отвори пут до Уба, рекао је Вучић и истакао да ће бити потпуно нов. Додао је да треба да се уради и пут ка Коцељеви, од Памбуковице до пута Ваљево – Шабац, гдје би радови требало да крену за мјесец и по дана.

Сусрету са мјештанима присуствује и министар спорта Србије Зоран Гајић, министарка пољопривреде Јелена Танасковић, предсједник општине Уб Дарко Глишић, државни секретар у министарству спорта Србије Марко Кешељ и в.д. директора Путева Србије Зоран Дробњак.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!