Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР ЧЕСТИТАО МУСЛИМАНИМА РАМАЗАН: Нека наступајући дани донесу радост и ведрину!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар упутио је следећу поруку припадницима Исламске заједнице поводом почетка муслиманског светог месеца Рамазана.

Уочи почетка светог месеца Рамазана, упућујем поруку свим припадницима Исламске заједнице са жељом да овај месец поста и молитве свим верним људима буде благословен и испуњен миром и слогом. Нека ваша срца буду испуњена Божјом љубављу, а ум Божјим речима. Пожртвованошћу и милосрђем, одрицањем од лоших мисли и дела, доброчинством и несебичношћу, јача се права вера, која усмерава и води наше кораке ка неговању и оснаживању солидарности и веза међу људима. Нека ови рамазански дани донесу ведрину у ваше животе и све нас подсете на истинске духовне вредност, којима сви треба да тежимо. Желим вам да овај месец проведете у добром здрављу и благостању и да у породици, пријатељима и вери нађете снагу и подршку да савладате сваки изазов који нам живот носи, рекао је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПИСМО НАРОДУ: Прекор многим Србима!

“ВЕТЕРАНИ 63 ПАДОБРАНСКЕ БРИГАДЕ”: Вјечна слава свим палим борцима и јунацима у борби против фашизма и нацизма!

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

desant12

ОРИГИНАЛИ КОМУНИСТИЧКИХ ФАЛСИФИКАТА: Ниједан партизански филм није сниман на основу истинитог догађаја, лаж у служби идеолошке пропаганде!

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

марија захарова

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Позивамо аутора Резолуције о Сребреници да повуче документ!

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!