Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛОРАД ДОДИК: Јаков нас вријеђа, можда га пустимо да се види са муслиманима!

Предсједник Српске Милорад Додик сматра да је изјава предсједника Црне Горе Јакова Милатовића да ће, како наводи Додик, посјетити и да признаје само Босну и Херцеговину, без ентитета, увреда за Републику Српску и негирање Дејтонског мировног споразума.

Био сам у посјети Скупштини Црне Горе и предсједнику Скупштине Андрији Мандићу. Не познајем унутрашњу комуникацију структура власти у Црној Гори, али нисам ни очекивао да ме позове Милатовић, нити да се састанем с њим. Његова изјава да ће посјетити и да познаје само БиХ, без ентитета, представља увреду за Републику Српску и негирање Дејтонског мировног споразума, написао је Додик на мрежи X.

Од додаје како ће проћи Милатовић кад буде дошао у Сарајево, видјећемо.

Јер можда га и пустимо да се састане само с муслиманима, али то онда није БиХ. Надам да ће у наредном периоду јачати оне снаге које ће вратити Црну Гору у савезништво са Србијом и у заједништво са српским народом, закључио је Милорад Додик.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!