Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КРВНА ОСВЕТА: Тужилаштво слушало Мила, предузеће и остале мјере!

Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом интервјуа бившег председника Црне Горе и ДПС-а Мила Ђукановића. Реч је о интервјуу за подгорички Радио Антена М у којем је Ђукановић последња хапшења његових најближих сарадника назвао политичким реваншизмом и упоредио са крвном осветом. Након детаљне анализе интервјуа Више државно тужилаштво ће по потреби предузети и друге мере и радње у циљу доношења одлуке о евентуално почињеном кривичном делу, саопштено је порталу РТЦГ из Вишег тужилаштва у Подгорици.
Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом објаве интервјуа на порталима, који је Антена М дао М.Ђ., а који је од Управе полиције достављен на оцену овом тужилаштву ради преиспитивања евентуалног постојања елемената бића кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности, навели су из тужилаштва.
Тужилаштво је, додаје се, дало налог Управи полиције да од Радија Антена М прибави и достави овом тужилаштву интервју у електронској форми, те ће се, како кажу, након детаљне анализе интервјуа, по потреби предузети и друге мере и радње у циљу доношења одлуке
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!