Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КРВНА ОСВЕТА: Тужилаштво слушало Мила, предузеће и остале мјере!

Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом интервјуа бившег председника Црне Горе и ДПС-а Мила Ђукановића. Реч је о интервјуу за подгорички Радио Антена М у којем је Ђукановић последња хапшења његових најближих сарадника назвао политичким реваншизмом и упоредио са крвном осветом. Након детаљне анализе интервјуа Више државно тужилаштво ће по потреби предузети и друге мере и радње у циљу доношења одлуке о евентуално почињеном кривичном делу, саопштено је порталу РТЦГ из Вишег тужилаштва у Подгорици.
Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом објаве интервјуа на порталима, који је Антена М дао М.Ђ., а који је од Управе полиције достављен на оцену овом тужилаштву ради преиспитивања евентуалног постојања елемената бића кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности, навели су из тужилаштва.
Тужилаштво је, додаје се, дало налог Управи полиције да од Радија Антена М прибави и достави овом тужилаштву интервју у електронској форми, те ће се, како кажу, након детаљне анализе интервјуа, по потреби предузети и друге мере и радње у циљу доношења одлуке
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НЕКИМА ЈЕ УЛАЗАК СРБА У ВЛАДУ ТРН У ОКУ: Поред ДПС-а вриште и “Вијести”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!