Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КОМУНИСТИЧКЕ ЈАКОВЉЕВЕ СУЗЕ: Жали Голооточане, побијене четнике у Словенији не помиње!

Фотографија: Стратиште црногорских четника у Камничкој Бистрици

Пише: Иван Милошевић

Шта смо Богу згријешили, па нам се људи које доведемо у политичке фотеље кревеље у лице и вуку за нос? Несрећни Јаков саопштио је данас да ће покренути причу о обештећењу породица Голооточана и да је то црна мрља на домаћој историји! Јакове, несрећни Јакове, има још црње од те црне мрље, а памти је Словенија чије шуме и данас чувају масовне гробнице црногорских четника и народа који није желио да живи под комунизмом! Ни за њих није било правде, стријељани су по кратком поступку и након скоро 80 година о тим мученицима нико не говори, а камоли да тражи њихов повратак у отаџбину или ријечи праштања и извињења! Побише и то након што је рат завршен комунисти и пролетерске бригаде на хиљаде четника, затрпаше и бетонираше у јамама. И никоме ништа! Јаков данас плаче над Голооточанима и њиховим мукама које су им на пустом хрватском острву приредили њихови другови комунисти! Комунисти су мучили комунисте због комунизма и траг им се не видио!

Јаков који је постао предсједник највише захваљујући Србима, односно добрим дијелом потомцима побијених четника у Словенији, данас плаче над Голим Отоком!!! Је ли када чуо за Зидани Мост, Похорје, Кочевски рог, Камничку Бистрицу и осталих 500, па и више, словеначких гробница у којима су без суда и суђења и само из сурове идеолошке и братске освете, побијени и затрпани официри, свештеници, војници, читаве породице… Уколико је Голом Отоку потребна правда, која је правда потребна за словеначке мученике којима је једини гријех био што нијесу били комунисти и што су били за краља и отаџбину! 

Је ли због тога њихова крв више крива од оне комунистичке проливене на Голом Отоку, а гдје је побијених било неупоредиво мање од оних у Словенији? Да ли је крв четника мање црвена и мање невина од жртава комунистичког казамата намијењених тврдокорним комунистима који су били већи Стаљини од самог Стаљина? Јакове, несрећни Јакове, чујеш ли крике највећег подземног црногорског града у Словенији и желиш ли правду за безгробну војску црногорских четника? Ништа мање од несрећних комуниста и они су се борили за своју Црну Гору, вољели ли је и за њу дали главу!

Јаков закључује “да само она држава која испуни морални дуг према онима чија су права била грубо кршена и чије су патње биле годинама игнорисане, може корачати путем истинског напретка”. Тачно, али ко ти је Јакове шапнуо да ту правду тражиш само за комунисте, а игноришеш неправду и комунистички масакр над својом браћом четницима у Словенији? 

Стидиш ли се Јакове или ти је комунизам помрачио разум, па не видиш унатраг даље од 48-ме! Јакове већи је злочин комуниста над четницима у Словенији од оног које су комунисти починили комунистима на Голом отоку и више вапи за правдом од међукомунистичке тортуре и Брозовог безумља! Голооточани су, колико знам, одавно рехабилитовани, четници нијесу, посебно не они које на правди Бога побише комунисти у Словенији! Када ће се они рехабилитовати и барем на крилима вјетра и пожутјелих слика вратити међу своје потомке? 

Несрећни Јакове од комуниста било је већих родољуба и патриота. Добар дио њих крије Словенија, а саучесник у том ћутању и прикривању комунистичког злочина, међу највећим у Црној Гори, учествујеш и ти! Намјерно или не, не знам, али знам да је Словенија веће црногорско стратиште од Голог Отока и да заслужује правду и то много већу од оне голоточке! 

Комунисти црни врани, још им нијесу дошли црни дани! И Јаков то данас потврди и уђе у историју црногорског бешчашћа и ћутње над комунистичким масакром у Словенији! АМИН!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!