Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КОМИЧНА БОШЊАЧКА СТРАНКА: Били смо против Срба 18 година, бићемо и даље!

Бошњачка странка одлуке доноси самостално, а вријеме је потврдило да су наше политичке одлуке биле визионарске и државничке. Пошто посљедњих дана примјећујемо појачано интересовање наших колега из других политичких партија о томе како ће БС политички дјеловати у наредном периоду, дајући нам “савјете” и “сугестије”, на шта смо им искрено захвални, подсјећамо све њих, али и јавност да смо у претходних 18 година постојања све важне и стратешке одлуке, које су се касније испоставиле као исправне, доносили, не водећи се клијентелистичким, нити ускостраначким интересима, већ у интересу народа којег представљамо и државе Црне Горе, саопштено је из Бошњачке странке.

-Бошњаци су као народ скоро плебисцитарно подржали независност Црне Горе 2006. године, ми смо као партија дали значајан допринос еуроатлантским интеграцијама наше државе, што је крунисано чланством Црне Горе у НАТО-у 2017. године. Да смо партија којој су принципи на првом мјесту, показали смо и 2016. године, када нам је нуђена цијела Влада. Исто тако и 2020. године, када нам је нуђен улазак у 42. Владу у чију смо еуроатланску оријентацију сумњали. Бошњачка странка зна и знаће да доноси исправне одлуке, које су у интересу бошњачког народа и државе Црне Горе, поручили су у саопштењу.

Како се додаје, „мултиетничка, грађанска и секуларна Црна Гора као напредна, развијена и демократска држава, чланица Европске уније и НАТО-а, наш је кључни политички циљ и наши партнери су сви они који су истрајни на том путу“.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!