Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ИЗ НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ ПОРУЧИЛИ ДПС-У: Ми растемо, ви падате!

Иницијативом за смјену предсједника Скупштине Црне Горе Андрије Мандића Демократска партија социјалиста ће у парламенту заправо судити самој себи, јер ће демонстрирати колику немоћ и недостатак било каквог капацитета за договор има, саопштено је из Нове српске демократије (НСД).

Нова српска демократија их топло позива да на иницијативи истрају и себе политички оголе до краја, јер једино што за нашу странку и нашег предсједника може произаћи из дате иницијативе јесте раст подршке грађана који ових дана јасно говоре да им је доста приче о прошлости – поручују оз НСД.

Они су додали да Иако је ДПС на данашњој прес конференцији више пута причао о опструкцијама, једина страна која ових дана врши опструкцију јесте та партија и то управо овом иницијативом, желећи да у други план баци јасно запажене резултате које је постигла Скупштина Црне Горе на челу са Андријом Мандићем и да динамику европских интеграција врати на темпо који је постојао за вријеме њихове апсолутне власти, а који би се најбоље окарактерисао као “пуно приче, али нигдје резултата”.

То им не говоре Андрија Мандић и Нова српска демократија, већ бројни међународни званичници, како кроз ријечи, тако кроз избјегавање састанака са ДПС-ом – наводи се у саопштењу.

Умјесто да су колеге из клуба посланика ДПС послушале ријечи предсједника Мандића када им је говорио да се окану свађалачке реторике и окрену будућности, наставили су са безочним нападима по старој и можемо слободно рећи отрцаној максими „држава је угрожена“.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!