Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДР ПЕТАР МИЛАТОВИЋ ОСТРОШКИ: Јаков и Мило из истог шињела!

Пише др Петар Милатовић Острошки

Драги рођаче, да сам прије неки дан умро (мада нећу умријети још дуго, иако се неки труде да што прије умрем  са подметањем пушака испред моје куће у мојој одсутности ), дакле да сам јуче умро  не бих знао да добро познајеш Boaz“, односно масонско руковање притискањен палца о зглоб кажипрста, што си нам недавно показао у Ватикану поздрављајући се са папом Фрањом (рођено име и презиме – Хорхе Марио Бергољо) и државним секретаром Свете Столице кардиналом Петром Паролином.

То што добро познајем све масонске ритуале,  сасвим је нормално, јер сам за последњих педесет година много чланака објавио у домаћој и свјетској штампи о масонској злоупотреби вјере, нације, подређивању различитих идеологија, међусобно супротстављених са истим циљем, прецизно дефинисаним у „протоколима…“ .

Видим да и ти добро познајеш масонско руковање, па хајдемо да заједнички објаснимо неупућенима шта оно значи и какво је, мада је наше познавање масонских поздрава са дијаметрално супротних позиција: ти познајеш као припадник,  а ја као противник масонерије!

Твоје руковање са садашњим папом није оригинално већ само копија руковања Мила Ђукановића  са ондашњим папом Бенедиктом XVI (рођено име и презиме – Јозеф Алојз Рацингер), прије скоро девет година, конретно 2015. године у Ватикану, као и са секретаром Свете Столице кардиналом Петром Паролинома и касније са данашњим папом у октобру 2018. године.

Руку на срце, и твој Ђукановићеви позиви папи да посјети Црну Гору у истој су равни као да су папу позвале Милуша Крњова из Трсе у Пиви, или Ајша Хусеинова из Рожаја.

Вратимо се тајни руковања званог „Boaz“.  Mасонско руковање притискањем  палца о зглоб кажипрста другог лица назива се по Боазу,  једном од стубова  на источној страни Соломоновог храма,  и овај  са  другим, десним  стубом Јакин, представља Хебрејски закон звани Мишпат. Стуб  Боаз је у вези са начином владања, дијељењем правде, представља снагу.

Да закључим, твоје и Ђукановићево  масонско руковање један је од показатеља да сте обојица поникли из истог шињела.

Sapienti sat! (Паметноме доста)

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

СРПСКИ СТАВ: Србија мајка, српски језик не може имати више имена!

МОНАРХИЈА И ДЕМОКРАТИЈА: Петровићи у канџама Броза!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!