Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС-У СВАКА ДЛАКА СМЕТА: Николићу се не свиђа Мандић, руски амбасадор, мачке у фебруару…!

Изјава руског амбасадора Масленикова да Русија има намјеру да се конфронтира са земљама Западног Балкана уколико буду инсистирале на томе да постану чланице ЕУ, заслужује реакцију владе и МВП, казао је шеф посланичког клуба ДПС-а Андрија Николић.

Влада не би смјела да игнорише узнемиравајуће поруке званичних дипломатских представника Руске Федерације, посебно јер је премијер у Маслениковом интервјуу похваљен као еуроскептик, и неко ко је у Давосу изјавио да то што Црна Гора слиједи вањску политику ЕУ, и што се придружила санкцијама против Русије, земљи није донијело никакву корист. Грађани треба да знају да ли је то заиста Спајићев став или нетачна интерпретација од стране руског амбасадора, казао је Николић.

Посљедњи ставови амбасадора Русије у Црној Гори само потврђују, да је, како је казао, наивно очекивати да ће Андрија Мандић, ма колико се неком дојмио као Далај Лама, са високе институционалне позиције, дувати у једра европском путу Црне Горе.

Напротив, дугогодишњи шеф проруског Демократског фронта, чиниће све да спријечи улазак Црне Горе у ЕУ, једнако као што је то радио кад је било у питању чланство Црне Горе у НАТО, рекао је он.

Узгред, податак који износи амбасадор Маслеников, да код грађана Црне Горе расте подршка Русији, уколико је тачан, Николић каже да се не треба се чудити – на власти су већ три и по године људи који су непосредно или посредно изашли из руског шињела, и отуда пропаганда која се финансира из истог тог центра, оставља своје трагове и на јавном мњењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

АПРИЛСКИХ ДАНА 1945. ГОДИНЕ: Убијен војвода Павле Ђуришић! Слава му!

СПРДЊА У РТЦГ-У: Борис Раонић три године незаконито директор!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!