Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС И ПОСЉЕДНИ ДАНИ: Јутрошња хапшења наставак реваншизма, невини смо, часна пионирска!

Јутрошња акција Специјалног државног тужилаштва наставак је праксе реваншизма који траје од 30.августа а који за циљ има криминализацију претходне власти по сваку цијену уз амбицију да се, осим политичке штете, сруши и оптужница у случају државни удар, саопштено је из Демократске партије социјалиста ДПС.

Свједоци смо да је све што се јутрос догодило претходно мјесецима, па и годинама, најављивано од стране београдских медија и странака актуелне власти док су оптужнице писане на насловним странама медија који су екслузивно и незаконито у посјету сумњивих СКY материјала и докумената из Агенције за националну безбједност, казали су из те партије.

Такође оцјењују, интересантно је да за скоро честири године у Црној Гори није учињено ниједно кривично дјело, будући да СДТ и даље ћути на стотине кривичних пријава које је ДПС поднио за очигледне злоупотребе службеног положаја од страна функционера који су дошли на позиције на таласу тридесетоавгустовског “ослобођења”.

Финално, Демократска партија социјалиста позива на поштовање претпоставке невиности и суздржавање од медијског сензационализма будући да лица која су јутрос лишена слободе су особе које су деценијама радили најодговорније тужилачке и полицијске послове у интересу грађана Црне Горе те без обзира на искомплексирану острашћеност заслужују поштен третман у јавности, закључују у саопштењу.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПУНИ СЕ ЧАША ЖУЧИ, ТИК-ТАК: ДНП суспендовао подршку Милојку до краја јуна, траже усвајање резолуције о Јасеновцу, двојно држављанство, да српски буде службени језик, враћање тробојке…!

АНДРИЈА МАНДИЋ ПОВОДОМ РЕЗОЛУЦИЈЕ О СРЕБРЕНИЦИ: Црна Гора се понизила, Срби се ујединили!

СТАВ И ТО СРПСКИ, МИЛОШ КОВИЋ: Резолуција је фалсификат, након гласања политика реципроцитета!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!