Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

Група грађана Цетиња позива становнике на окупљање у том граду 7. марта у 11х, а уочи првог прољећног засиједања парламента.

Вучићев потрчко, четнички војвода Андрија Мандић, у улози предсједника Црногорске Скупштине заказао је прво прољећне засиједање парламента за 7. март. Ако му лани није бастало да прво јесење засиједање по закону закаже на Цетињу, четничка чавка овога се пута осоколила па је заказала Скупштину на Цетиње.

Вучићев војвода мисли да су Цетињани заборавили кад је прије непуну деценију и по довукао аутобусе својих бандита да насилно одржи промотивни скуп у Хотелу Гранд, кад је руља насртала на наше суграђане. Мисли да смо заборавили кад је прије двије-три године Цетиње назвао малим небитним селом испод Ловћена, које је значајно само по томе што је у њему рођен краљ Александар Карађорђевић.

Мисли да смо заборавили да је иницирао подизање споменика томе зликовцу чија је војска палила црногорске куће и робила и мучила нејач црногорску. Мисли да смо заборавили његову јавну жељу да Цетињу треба одузети статус пријестонице. Мисли да смо заборавили Белведер и Аџића окуку и облаке бојних отрова и сузаваца од којих су се гушили Цетињани и други Црногорци.

Окупимо се 7. марта да пожелимо добродошлицу Андрији Мандићу уочи śеднице коју је заказао у 11х. Окупимо се да му покажемо да нијесмо заборавили. Ми нећемо пећи прасад да пружимо отпор ономе што баштини заставе с прасећим главама. Ми ћемо се окупити цивилизовано, како и приличи грађанима пријестонога града и пријестоници црногорске слободе и непокора.

Видимо се 7. марта у 11х!

извор: цдм

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

ДАН СЈЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА, ГЕНОЦИДА И ДРУГЕ ЖРТВЕ ФАШИЗМА, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Памтимо и поштујемо дубоке и болне ране нашег народа!

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!