Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БРАНИМИР КОЈИЋ: “Мајке Сребренице” – политичка организација под контролом СДА!

Предсједник Скупштине Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бранимир Којић оцијенио је да је удружење “Мајке Сребренице” политичка организација директно под контролом СДА и најоданији партнер западних амбасада, а које има два циља – одржавање мита о лажном геноциду и урушавање Републике Српске.

Бранимир Којић - Фото: СРНА

Бранимир КојићФото: СРНА

– Јавност питамо да ли је икад неко провјерио њихово пословање, да ли је некад неко пратио њихове токове новца, јер смо били свједоци да се јавно хвале високим примањем – навео је Којић.

Он је навео да је лидер СДА Бакир Изетбеговић на једном политичком скупу говорио да је ова странка послала писма на 1.500 адреса да би некадашњи високи представник Валентин Инцко наметнуо закон о негирању геноцида, али да су та писма потписале “Мајке Сребренице”.

– “Мајке Сребренице” представљају се као организација која се бави истином и правдом која се презентује цијелом свијету, иако ми који живимо у Сребреници знамо да то нема везе с тим. Знамо да је то организација за политичке ухљебе СДА и једна од ударних песница, како СДА, тако и западних амбасада у одржавању мита о наводном геноциду у Сребреници који се сваким даном све више руши и та добро плаћена лаж излази на видјело – рекао је Којић.

Он је указао на то да је ријеч о организацији у којој пар добро обучених жена добија висока примања да би причале оно што им политичко Сарајево и страни амбасадори напишу.

Којић је истакао да Изетбеговићев говор само потврђује да је Инцко био инструисан од СДА и да је тај “закон” очигледно њему дебело плаћен јер је убрзо након доношења тог закона побјегао из БиХ без јасног објашњења за тај потез.

– Колико је ова БиХ јадна, чемерна и неодржива показује и овај Инцков закон који `иницира` једна Мунира Субашић која, заправо, само извршава наредбе Бакира и његових трабаната – закључио је Којић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!