Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Коалиција „За будућност Црне Горе“ се огласила саопштењем јавности у којем наводе да пажљиво посматрају и анализирају политичко медијску акцију ДПС-а и “Побједе” у којој се покушавају релативизовати најстрашнији злочини почињени на територији Црне Горе и Србије. Они су става да се од Миливоја Катнића безуспјешно креира лик безазленог и доброћудног пензионера који је скупљао биљке за хербаријум, иако је осам година на позицији ГСТ-а био господар живота и смрти у Црној Гори. Уосталом, додају из ЗБЦГ-а, акција челних људи ДПС-а усмјерена ових дана против СДТ-а најбољи је показатељ каква је била улога Миливоја Катнића, Саше Чађеновића, Зорана Лазовића, Петра Лазовића, Љуба Миловића у овој ОКГ.

И није коалиција ЗБЦГ послала Миливоја Катнића у истражни затвор, већ судија за истрагу и докази које је доставио Еуропол, а које је Катнић скривао како би заштитио од кривичне одговорности чланове породице Лазовић. А да смо у праву, потврђује и сам Миливоје Катнић у јуче објављеном писму у коме признаје да је био упознат са свим криминалним радњама Петра Лазовића, за кога тврди да је био изгубио свој идентитет и умислио да је Еллиот Нес. Зато као посљедицу губљења идентитета Петра Лазовића, и пуног разумијевања Миливоја Катнића за истог, имамо смрти: Игора Дедовића, Стевана Стаматовића, Алана Кожара, Дамира Хаџића, Адиса Спахића, Дамира Хоџића, Мила Радуловића Капетана, Милана Љепоје, Лазара Вукићевића. А тек треба утврдити да ли постоји веза и са другим убиствима које је реализовала Беливукова група у Србији, али и убиствима у Турској и Јужној Америци. Треба ли подсјећати да су многи од ових поменутих умрли најстрашнијом смрћу, а затим самљевени у млину за месо, или разапети и запаљени на аутомобилским гумама. Много је мртвих у овој оптужници да би се релативизовала улога Миливоја Катнића за кога у једној од преписки са Петром Лазовићем, исти Радоје Звицер каже:” Добар је Катнић, части ми.” На шта му Петар Лазовић одговара: “ Он је искрен и одан. Он је з одан 1/1.” Проливена крв се не може вратити срцепарајућим писмима из затвора, нити притисцима на тужилаштво и суд кроз реаговања Данијела Живковића и ДПС-ових комитета да се Катнићу дозволи да се брани са слободе. Да ли то значи да ДПС признаје да је Зоран Лазовић крив, јер за њега не траже да се брани са слободе, иако има исто година колико и Катнић? Коалиција ЗБЦГ такође примјећује да Судски савјет и даље ћути на Катнићево јучерашње признање да је Сузана Мугоша била дежурни истражни судија тог дана кад је саслушаван, не би му био одређен притвор. Ово је још један од доказа да ова ОКГ има свог истражног судију која је недавно прихватила јемство за Александра Мијаиловића да се брани са слободе, а која би по кратком поступку због лажног свједочења пред Дисциплинском комисијом требало да буде доживотно суспендована са судијске функције. Зато немамо дилему да и Сузана Мугоша због својих блиских веза с Лазовићем и Катнићем треба да буде предмет истраге, јер управо јој је Зоран Лазовић помогао, да свог сина, припадника УП врати у Подгорицу, пошто је по казни због контаката са криминални групама био суспендован и распоређен у Даниловград. Превише је доказа за ову ОКГ да би остали нијеми на монструозне злочине за које су осумњичени и који морају бити процесуирани, јер Црна Гора је жељна правде, закључује се у саопштењу коалиције „За будућност Црне Горе“.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!