Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БАУК НАД ЦРНОМ ГОРОМ – ДОЛАЗИ ДОДИК: Монтенегрини у коми, стиже “Путинов курир”!

Замјеник предсједника СДП Петар Оџић огласио се поводом најављење посјете предсједника Републике Српске Милорада Додика Црној Гори, наводећи да након посјете Русији и Бјелорусији “преноси задатке по мини штабовима на Балкану”.

Послије посјете главном штабу антиевропске политике, у Русији и Бјелорусији, курир Миле (Додик) у наредним данима преноси задатке по мини штабовима по Балкану. Поред Црне Горе и Србије, ту је и незаобилазна Мађарска. Остаје да се види ко ће од наша три “проевропска” предсједника, примити Путиновог изасланика за Балкан, саопштио је Оџић.

У досадашњем политичком дјеловању, истиче Оџић, најближи му је био “шавнички Далај Лама, из милоште прозван Војвода”.

Међутим у посљедњим обраћанима породице Додик, могли смо чути да су они и оснивачи и финансијери ПЕС. У свијетлу посљедњих догађаја на релацији Спајић-Милатовић-Миловић, рекло би се да им је инвестиција пропала, и да је неопходно да их “руска рука” покуша стабилизовати, па би било очекивано да га и неко из тог покрета топло угости. Све у свему, Црна Гора је за само пар година дошла од лидера у европским интеграцијама до тога да јој Додик доноси упуте за спољнополитичка дјеловања, наводи се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!