Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Чврсто вјерујем да ће реконструкција владе бити у јуну!

Коментаришући ситуацију око стабилности и функционисања Владе, у свијетлу спорења ПЕС-а и Демократа око сектора безбједности, предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић, је за РТВ Никшић и емисију Контакт казао да није забринут за стабиност Владе.

Мислим да смо се сви окупили око већег циља, а не каква ће бити кадровска политика. Циљ нам је да промијенимо Црну Гору, да унаприједимо живот грађана, успоставимо владавину права. Да Црна Гора буде срећнија земља након завршетка мандата 44. Владе. Зато нијесам забринут за стабилност 44. Владе. Да ли су сви појединци спремни да прате тај велики циљ­? Увјерен сам да јесу. Вјерујем и да ће Влада коју предводи Милојко Спајић очувати повјерење које јој је народ дао и да ће трајати до краја мандата, како би на неким наредним изборима могли да се представе са конкретним резултатима, рекао је Мандић.

На питање о реконструкцији Владе, Мандић је казао да ,,чврсто вјерује да ће бити у јуну“.

Реконструкција би требало да допринесе још већој стабилности и окупљању свих снага које су потребне за реализацију договореног програма и циља. Она је планирана годину након успостављања Владе из простог разлога јер смо рачунали да нам за циљеве које смо успоставили треба годину. С обзиром на то да смо ми већ за прва три мјесеца ријешили те циљеве, иницирали смо раније питање реконструкције. Очекујемо да ће након једног великог искорака Црне Горе, добијања ИБАР-а, доћи до реконструкције, како би поставили нови циљ. А то је да будемо прва наредна чланица ЕУ. Иде нам много брже и много боље него што смо планирали, поручио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!