Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Чврсто вјерујем да ће реконструкција владе бити у јуну!

Коментаришући ситуацију око стабилности и функционисања Владе, у свијетлу спорења ПЕС-а и Демократа око сектора безбједности, предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић, је за РТВ Никшић и емисију Контакт казао да није забринут за стабиност Владе.

Мислим да смо се сви окупили око већег циља, а не каква ће бити кадровска политика. Циљ нам је да промијенимо Црну Гору, да унаприједимо живот грађана, успоставимо владавину права. Да Црна Гора буде срећнија земља након завршетка мандата 44. Владе. Зато нијесам забринут за стабилност 44. Владе. Да ли су сви појединци спремни да прате тај велики циљ­? Увјерен сам да јесу. Вјерујем и да ће Влада коју предводи Милојко Спајић очувати повјерење које јој је народ дао и да ће трајати до краја мандата, како би на неким наредним изборима могли да се представе са конкретним резултатима, рекао је Мандић.

На питање о реконструкцији Владе, Мандић је казао да ,,чврсто вјерује да ће бити у јуну“.

Реконструкција би требало да допринесе још већој стабилности и окупљању свих снага које су потребне за реализацију договореног програма и циља. Она је планирана годину након успостављања Владе из простог разлога јер смо рачунали да нам за циљеве које смо успоставили треба годину. С обзиром на то да смо ми већ за прва три мјесеца ријешили те циљеве, иницирали смо раније питање реконструкције. Очекујемо да ће након једног великог искорака Црне Горе, добијања ИБАР-а, доћи до реконструкције, како би поставили нови циљ. А то је да будемо прва наредна чланица ЕУ. Иде нам много брже и много боље него што смо планирали, поручио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СТАРИ БРОД: Обиљежене 82 године од злочина усташа Јуре Францетића над Србима!

ПУНИ СЕ ЧАША ЖУЧИ, ТИК-ТАК: ДНП суспендовао подршку Милојку до краја јуна, траже усвајање резолуције о Јасеновцу, двојно држављанство, да српски буде службени језик, враћање тробојке…!

ИСТОРИЈА И ЦРНА ГОРА: Нова сазнања о убиству Бошка Бошковића 1924. године, спорни списи генерала Јауковића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!