Насловна Почетна Здравко: Знам коме су нуђене паре, али нећу да кажем!

Здравко: Знам коме су нуђене паре, али нећу да кажем!

Премијер Здравко Кривокапић поручио је да је повлачење иницијативе за неповјерење Влади, још једна побједа грађана и Владе Црне Горе.

Ово је побједа грађана који желе другачију и здраву Црну Гору. Ако погледамо данашњи дан видимо још једну неозбиљност која се 30 година осјећа кроз сваки гест оних који су понијели ову иницијативу. Ако желите да будете успјешни реализујте обраћање. То је игра ових који су покушали политичком корупцијом добију златни глас. Овог пута ово је права демократија, у којој народ не дозвољава па ни посланицима да помисле да треба слободну вољу са избора промијенити. Све три коалиције су имале задатак да смијене режим и смјена се десила – поручио је Кривокапић

Премијер је истакао да су избори били попут референдумског питања – да ли желите ДПС или неке друге. Кривокапић је казао да је „законитост“ да они који уђу у дил са ДПС-ом више не постоје.

Велики користе мале. Они који су у СДП-у 2015. године јавно у парламенту прозивали њихове колеге који припадају другој опцији да врше корупцију, сад сами желе политички корупцију – рекао је премијер.

Он је истакао да ће ова Влада поднијети оставку ако не остваре буџет наредне године. Зашто нико од новинара не пита са ким је ДПС преговарао о мањинској Влади. Лобирали су, покушали да збуне међународну заједницу, али нису успјели.

Зато очекујем да ће Скупштина одговорно изгласати буџет. Очекујем и да ће Скупштина све оно што нам пребацује, да изгласају законе. Спушки би затвор био дупло пунији да су изгласали законе – казао је Кривокапић.

Он је истакао да ако у јуну не буде испуњен буџет, Влада ће рећи Адио.

Кривокапић је истакао да има информације коме су нуђене паре, али да је права адреса ДПС да кажу коме је понуђен новац, те да то као и увијек раде тајно.

Кривокапић је истакао да је предлог ДФ-а о скраћењу мандата легитимна, али да још увијек нису створени предуслови да се избори одрже.

Иначе, опозиција је данас саопштила да имајући у виду најаву Демократског фронта да ће поднијети иницијативу за скраћење мандата Скупштине, саопштену 11. децембра, а након што је уједињена опозиција покренула процедуру изгласавања неповјерења Влади, сматрају да, без одлагања, треба отпочети разговоре о формирању нове скупштинске већине, саопштили су из ДПС-а.

Из тог разлога, повлаче иницијативу за изгласавање неповјерења Влади Црне Горе – наводи се у заједничком саопштењу опозиције.

Најновији чланци

Драган Бојовић (ДФ): Формирати нову владу, постојећа левитира!

Потпредсједник ДНП-а и посланик ДФ-а у Скупштини Црне Горе Драган Бојовић, позвао је још једном све чланице парламентарне већине од 30. августа да се...
video

У „Аеродромима“ весело: Маида Муратовић, турбо фолк пјевачица, постала члан ПР тима!

Турбо фолк пјевачица Маида Муратовић нови је члан ПР тима Аеродрома Црне Горе, пише Портал Стандард. Муратовић,према незваничним сазнањима Стандарда, кадар је Грађанског покрета УРА. Из...

Због Русије: Новинарска удружења из Норвешке, Финске, Данске и Исланда повлаче се из Међународне федерације новинара!

Удружења новинара из Норвешке, Финске, Данске и Исланда јуче су саопштила да се повлаче из Међународне федерације новинара (ИФЈ) због, како су навели, присуства...

Тања Фајон на радном задатку: У Словенији открила два шпијуна – наравно, руска!

Министар спољних послова Словеније Тања Фајон потврдила је данас да су два страна држављана оптужена за шпијунажу припадници руске обавјештајне службе. Фајонова је навела да...

Америка педаљ мога села: Бечић и Ник схватили – избори се добијају у Вашингтону!

Пише: Иван Милошевић Јуче Алекса, данас Ник Ђељошај, сјутра већ ко зна ко, али ови наши политичари се не ваде из Вашингтона! По томе колико...