Насловна Политика ЗБЦГ: Против пописа су они који желе да сакрију своју имовину, ДПС...

ЗБЦГ: Против пописа су они који желе да сакрију своју имовину, ДПС користио ранију статистику за крађу избора!

Из Коалиције За будућност Црне Горе (ЗБЦГ) су казали да одлагања пописа неће бити и поручили да ће он открити да Црна Гора има мање држављана који у њој живе него што их је у бирачком списку, како је Демократска партија социјалиста (ДПС), како су казали, крала изборе и колику имовину имају челни људи те партије.

Синхронизована акција Демократске партије социјалиста, њихових политичких сателита, разних параполитичких организација на њиховом платном списку, као и бивших режимских медија, који у трансу понављају мантру о одлагању пописа, показатељ су чињенице да остаци тог корумпираног система на сваки начин желе да зауставе да истина о Црној Гори изађе на видјело, наводи се у саопштењу коалиције За будућност Црне Горе.

Кажу да ДПС жели да прикрије оно што је „најбитније да цијела Црна Гора види“.

Скривајући се иза флоскула о ‘неприпремљености и хаотичном политичком моменту’, као и иза ноторних лажи о ‘насилној промјени демографске слике Црне Горе’, они заправо желе да прикрију оно што је најбитније да цијела Црна Гора види, казали су из ЗБЦГ.

Попис ће, како наводе, прије свега, показати да Црна Гора има мање држављана који живе у њој, него што их је уписано у бирачком списку.

Само тај податак, биће довољан да заувијек у парампарчад растури причу бившег режима о некаквој стабилности и функционалности система док су они водили Црну Гору, наводи се у саопштењу.

Потврдиће се, како додају, и оно о чему су коалиција За будућност Црне Горе и некадашњи Демократски фронт безброј пута говорили, да је постојала систематска политичка крађа и прекрајање изборне воље грађана Црне Горе.

-Овај податак ће бити посебно битан због тога што је бирачки списак и даље под контролом ДПС-а, управо због тога што се након величанствене побједе 30. августа 2020. године није дозволило тадашњем Демократском фронту, а садашњој коалицији ЗБЦГ, да уђе у владу и на тај начин се позабави и тим проблемом, наводи се у саопштењу.

Пописом ће, наводе из коалице ЗБЦГ установити имовина свих грађана Црне Горе.

Подједнако битна чињеница, коју би ДПС заједно са својим сателитима хтио да прикрије, јесте да ће се пописом управо установити имовина свих грађана Црне Горе и коначно обзнанити да некадашњи градоначелници и високи функционери попут Миомира Мугоше и Брана Гвозденовића имају на стотине станова. Утврдиће се и чија је ‘ничија кућа’ на Горици. Суштински, за њих је национално питање, заправо финансијско, казали су из ЗБЦГ.

Сматрају да управо због наведених разлога, а не због, како су казали, неких штурих изговора, бивши режим не жели да се одржи попис.

Сада када је Монстат професионализован и када сви имају контролу над пописом, коначно ће се потврдити 30 година непочинстава и манипулације грађанима Црне Горе. Црна Гора ово зна и никаквог одлагања пописа неће бити. Вријеме је да се коначно добије права слика о стању у држави, закључује се у саопштењу ЗБЦГ.

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...