Насловна Почетна Забринути Србин: Да ли су на мети требињских "григоријанаца" лидери Срба у...

Забринути Србин: Да ли су на мети требињских „григоријанаца“ лидери Срба у Црној Гори?

Мало је ко вјеровао да ће се у Требињу, центру дједовине Светог Саве, формирати антисрпски центар тзв. „григоријанци“, који сатанизују, оговарају и шаптачком диверзијом стварају злу крв према Србима из Црне Горе и њиховим лидерима, а у жељи да се врати Мило Ђукановић.

Шокантна је чињеница да та екипа разних струка и профила  има један од приоритетних задатака од страних центара моћи да створи медијску и политичку слику да Србији из Црне Горе нису довољно Срби, хришћани и православци, него да је боља сатанистичка опција политичког и духовног живота Мила Ђукановића!

Такође је интересанто, да су се „григоријанци“ успјело имплементирати и сакрити под скуте појединих великодостојника СПЦ и Епархије захумско – херцеговачке у смислу да су велики богомољци, да су спремни да помогну цркве и манастире, али од народних, а не својих пара. Слични су и добро сарађују са оним православцима који су у портама црногорских цркава и манастира, који су данас у власти у Црној Гори само зато што су показали изузетно умијеће у сатанизовању и оговарању политичких Срба и њихових лидера. 

Да трагедија буде још већа по Србе из Црне Горе и њихових политичких лидера тзв. „григоријанци“ су тако близу лидеру Срба у региону Милораду Додику, којег на кашичицу свакодневно трују причама и сплеткама против Срба из Црне Горе. То су углавном медијски посланици и неки локални политичари, који су у прошлости били очарани ликом и дјелом Мила Ђукановића и често су их називали херцеговачки либерали.

Као што је то случај у Црној Гори да се формира дубока љевичарска држава са црквењацима, тако и тзв „григоријанци“ са центром у Требињу праве дубоку љевичарску структуру у Републици Српској, која је под шињелом захумско – херцеговачке апархије и СПЦ.

Значајна улога у тзв групи „григоријанаца“ припада једном броју медијских гуруа Милорада Додика са РТРС-а, СРНЕ, као и савјетника по разним кабинетима.

До те мјере су закамуфлирани наводном љубављу према цркви, РС и Додику, да их је тешко препознати, али су зато њихови антисрпски подухвати итекако видљиви на сваком њиховом кораку и појављивању у средствима информисања.

И док лидери Срба праве Српски свијет и славе Дан српске заставе, ситне љевичарске душе, брозоморци, копају јаму безданицу ту на гранци у Требињу против Срба и њихових лидера у Црној Гори. Такав податак је фрапантан и за самог аутора ових редова.

Све ово води закључку да ако желиш бити добар Србин и Црне Горе и васколиког Српства, разви сваку заставу сем српску, да те „григоријанци“ не виде, јер ти слиједи медијска и свака друга сатанизација и сочно оговарање код лидера Вучића и Додика, директно или преко посредника.

Види ли то Додик, Вучић и питају ли се шта ће ти лицемјери у њиховој близини…

Најновији чланци

Позадина захтјева за смјену Царевића: Бато ставио тачку на пљачку, Демократе стазама ДПС-а!

Позадина зхтјева за смјеном Бата Царевића, предсједника Општине Будва, налазе се у ДПС правилима по којима се будвански финансијски колач дијелио међу странкама на...

Анализе, црногорски диктатор: Уморан и сам у ектремизму и шовинизму!

Пише: Дејан Ђуровић Актуелни догађаји око устоличења митрополита Јоаникија у потпуности су оголили постојање читаве парадржаве која већ годину дана несметано функционише и на чије...
video

Њемачки посланик: Подржавамо криминалну банду на Косову!

Армин - Паулус Хемпел посланик из њемачке десничарске партије АфД, изазвао је праву буру у Бундестагу говорећи о Косову и саопштавајући да су Албанци...

Рогови у врећи, Демократе и УРА: „Експертска“ политика од четири одсто камен у врату Црне Горе!

Момо Копривица, потпредсједник Демократске Црне Горе, и Милош Конатар, потпредсједник Грађанског покрета УРА, гостовали су у емисији "Начисто" на ТВ Вијести и расправљали о томе да ли...

Тако то раде Срби: Док се на КИМ може само пјешке у Београду промовисана књига Куртијеве супруге!

Док траје напетост на административним прелазима Јариње и Брњак, због одлуке приштинског премијера, у Београду промовисана књига Куртијеве супруге. Реч је о књизи "Идеја слободе...